UPRAVO SE PROVERAVA OVAJ AUTOMOBIL, VIDI SE NA SNIMKU MALENE DANKE: Projurio ulicom malo posle majke i ćerke
Foto: MONDO/PRINTSCREEN/FACEBOOK

POLICIJA PROVERAVA

UPRAVO SE PROVERAVA OVAJ AUTOMOBIL, VIDI SE NA SNIMKU MALENE DANKE: Projurio ulicom malo posle majke i ćerke

Kamere su snimile i oca kako desetak minuta pošto je automobil čijem vlasniku policija pokušava da uđe u trag prošao ulicom

Objavljeno:

Sigurnosne kamere postavljene na jednoj kući u mestu Banjskom polju kod Bora juče nestala Danka Ilić (2), za kojom potraga i dalje traje, snimile su zeleni punto koji velikom brzinom prolazi ulicom nekoliko minuta pošto je majka primetila da devojčice nema!

- Na snimku sa sigurnosnih kamera posavljenih na jednoj kući snimile su da je ulicom u 13.47 velikom brzinom prošao zeleni "punto". Na snimku sa iste kamere, vidi se i kako majka da Dankom i drugim detetom istom ulicom prolazi u 13.10. Da devojčice nema, primetila je samo dva minuta pre nego što je automobil projurio ulicom - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, kamere su snimile i oca kako desetak minuta pošto je automobil čijem vlasniku policija pokušava da uđe u trag prošao ulicom.

- Nekih desetak minuta posle tog automobila, prošao je i otac, jer mu je majka u međuvremenu javila da im nema deteta, a nešto posle 14 sati vidi se da stiže i policija - dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, snimak sa kamera postavljenih na kući su uzeli istražitelji.

- Policija proverava i da li vozač automobila možda ima neke informacije oko nestanka deteta. To što je prošao velikom brzinom ulicom koju pokrivaju kamere ne znači neminovno da ima bilo kakva saznanja, ali istražitelji ne isključuju ništa za sada, proveravaju svaki trag - dodaje sagovornik Kurira.

On otkriva da, iako je kamera postvljena na toj kući jedina u tom delu Banjskog polja, policija je prikupila veliki broj snimaka sa različitih lokacija u Boru i okolini, kako bi se eventualno utvrdilo da li postoji neki novi trag.

Inače, MUP je upravo saopštio da se nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video

03:13

CELO SELO IDE NA POLIGRAF Šok tvrdnje policijskog starešine: Ovo liči na OTMICU, izvršiocu trebalo 40 MINUTA DA PREĐE GRANICU

(Espreso/kurir/Jelena Spasić/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.