MINISTAR GAŠIĆ NA MESTU NESTANKA DANKE (2): Žandarmerija po sektorima češlja teren u Banjskom polju
Bratislav Gašić, Foto: MUP

sve intenzivnija potraga

MINISTAR GAŠIĆ NA MESTU NESTANKA DANKE (2): Žandarmerija po sektorima češlja teren u Banjskom polju

Helikopter nadleće mesto nestanka, a na licu mesta je policija, Žandarmerija, Gorska služba spasavanja, dronovi, psi tragači

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić trenutno se nalazi u Banjskom polju kod Bora gde se satima već traga za devojčicom Dankom Ilić (2) koja je nestala. Žandarmerija je noćas ušla u Banjsko polje sa četiri vozila i džipovima sa kvadovima.

Teren češljaju po sektorima, kako bi svaki bio detaljno pretražen još jednom.

Helikopter nadleće mesto nestanka, a na licu mesta je policija, Žandarmerija, Gorska služba spasavanja, dronovi, psi tragači...Podsetimo, devojčica je nestala oko 13.45 sati.

Na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosa joj je vezana u repić. Devojčica još ne priča, a izmakla je pogledu majke dok je sinu davala vodu.

- Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila - kaže Dankina majka Ivana.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: Printscreen/ Facebook/ Jovana Dragomirovic

Policija i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić rekao je da će večeras i tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

- Teren je težak, postoje mnogo šuma i tu je i potok. Majka se okrenula na sekund, a onda je dete nestalo i službe će da rade svoj posao. Prve komšije su videle poslednji put dete - kazao je Milikić.

Bonus video:

00:11

Potraga za devojčicom iz Bora

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.