ANA MIHALJICA UŠLA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Postoji verovatnoća da će decu danas odvesti kući
Ana Mihaljica, Foto: Kurir tv

iz minuta u minut

ANA MIHALJICA UŠLA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Postoji verovatnoća da će decu danas odvesti kući

Nakon emisije "Ni 5 ni 6" na Kurir televiziji kod Jovane Grgurević slučaj se ponovo pokrenuo sa mrtve tačke

Objavljeno: 12:14h

Slučaj Ane Mihaljice, kojoj je Centar za socijalni rad oduzeo troje dece starosti 10, 6 i 3 godina postao je jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila.

Nakon emisije "Ni 5 ni 6" na Kurir televiziji kod Jovane Grgurević slučaj se ponovo pokrenuo sa mrtve tačke, te je Ana Mihaljica danas uspela da uđe u Centar za socijalni rad sa advokatom i prema nezvaničnim saznanjima, postoji šansa da danas decu odvede kući.

Ekipa Kurir televizije je ispred Centra za socijalni rad i uzela je prvu izjavu Ane i njenog advokata pre ulaska u Centar:

00:08

PRVA IZJAVA ANE MIHALJICE: Obećali su da će deca biti puštena

- Obećali su da će danas deca biti puštena Mihajlo, Gavrilo Rafailo i da ću konačno moći da budem sa njima. Eto, molim vas, samo pomenite, malo pomolite se - rekla je Ana.

Podsetimo, Ana Mihaljica gostovala je u emisiji "Ni pet ni šest" kod domaćina emisije Jovane Grgurević gde je celoj Srbiji konačno otkrila njenu stranu priče koju do sada nisu mogli da čuju.

- Poslednji put sam videla sinove 19. decembra 2023. godine. Svaki dan mi je sve više povređeniji, bolniji i teži. Sutra bih trebala da ih konačno vidim, ne bojim se ničega i nikoga, nadam se samo da su oni dobro. Nadam se da će osetiti ogromnu količinu ljubavi. Negde duboko znam da oni to osećaju sve vreme - rekla je tada Ana.

Potom je Centar za socijalni rad 19. marta saopštio da je ostvarena saradnja sa Anom.

- Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece - saopštio je tada Centar za socijalni rad Novog Sada.

01:36

ANA MIHALJICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TELEVIZIJU OTKRILA: Stan koji je snimljen nije mesto gde sam živela, niko nije došao i pitao me

Bonus video: ZAŠTO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ĆUTI O SLUČAJU DEČAKA IZ MARKOVCA? Specijalista za socijalna prava tvrdi: SVE BACAJU KAO U KONTEJNER

03:54

ZAŠTO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ĆUTI O SLUČAJU DEČAKA IZ MARKOVCA? Specijalista za socijalna prava tvrdi: SVE BACAJU KAO U KONTEJNER

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.