ZAŠTO DOLAZI DO NAPADA PANIKE? Arhimandrit Vasilije poredio čoveka sa ekspres loncem, ovo je razlog! (VIDEO)
Arhimandrit Vasilije Kostić, Foto: Printscreen/TikTok/arhimandrit_vasilije

"BURN OUT" I NAPAD PANIKE

ZAŠTO DOLAZI DO NAPADA PANIKE? Arhimandrit Vasilije poredio čoveka sa ekspres loncem, ovo je razlog! (VIDEO)

Arhimandrit Vasilije Kostić pričao je o napadu panike i "burn out-u"

Objavljeno:

Arhimandrit Vasilije Kostić na svom TikTok nalogu često deli savete, a nedavno je otvorio temu koja je savremenom čoveku itekako bliska.

Pričao je o napadu panike i "burn out-u" i objasnio zašto on smatra da do toga dolazi:

"Taj napad panike ili "burn out" dešava se zdravim ljudima. Zašto? To se ne dešava slabićima jer mi mislimo slabi ljudi, nejaki, oni koji ne veruju u Boga... Naprotiv, to se dešava ljudima zdravim i energičnim, jakim, koji se trude, koji žele sve da postignu, da svima bude, da ugode i na kraju, prosto, organizam ne izdrži to i padne. Znato ono, ekspres lonac, kuvanje, kada se kuva, brzo kuvanje. Je li tako? I onda, kada se skuva, tamo u loncu, mora da izađe para iz lonca. Je li tako? Pod onim pritiskom izlazi. Ako ne izađe, lonac će da eksplodira i uništiti sebe i sve oko sebe. Onaj pritisak koji izbacuje čovek kroz napad panike ili "burn out" je ustvari lek! Organizam sam sebe leči, brani. Gde smo mi to napravili problem? Šta smo to previše dodali? Kojih začina našem životu nepotrebnih?", naveo je arhimandrit Vasilije Kostić.

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

01:44

DEČAK KOJI JE UBIO JAGANJCE BIO JE U OVOJ VRSTI PSIHOZE! Psiholog tvrdi da je priča čoveka koji mu je ustupio kuću je sumnjiva!

(Espreso / Pripremila M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.