DEVOJKA IZ ŠPANIJE POČELA DA POSTI VASKRŠNJI POST U SRBIJI: Prvog dana se već IZNERVIRALA zbog OVOGA (VIDEO)
Foto: Tamara Trajković

DRAMA

DEVOJKA IZ ŠPANIJE POČELA DA POSTI VASKRŠNJI POST U SRBIJI: Prvog dana se već IZNERVIRALA zbog OVOGA (VIDEO)

Devojka je objavila snimak na društvenoj mreži TikTok

Objavljeno:

Na društvenim mrežama objavljen je snimak devojke poreklom iz Španije a koja živi u Smederevskoj Palanci u Srbiji. U njemu navodi da želi da posti sedam dana i da je tek počela. Ispričala je koliko joj je za sada teško a onda se šokirala kad je čula da post treba da traje 40 dana.

Devojka je objavila snimak na društvenoj mreži TikTok. "Po prvi put u životu ću probati da jedem samo posno. Za početak želim da postim sedam dana. Danas mi je prvi dan i već sam se iznervirala. Bila sam puno gladna i otišla sam tamo i tamo nema ničeg. Ali imam ajvar. Ja obožavam ajvar, tako da sam napravila tortilju sa ajvarom i krastavčićima", započela je devojka.

Onda je postavila pitanje korisnicima društvene mreže šta misle da li će Španjolka uspeti da izdrži da posti sedam dana. Tad joj je muškarac rekao da treba da se posti 40 dana, a devojka se šokirala. "Ja 40 dana ne mogu, ali ajde da probam sedam. Prvo jedno po jedno. Danas postim prvi dan i sad je 16 časova a ja još nisam pokvarila post. Ja obožavam kulen ali danas neću. Hoću da se fokusiram da ne jedem meso", kazala je devojka.

Bonus video: TEK SMO 2016. GODINE SPOZNALI PUNU BLAGODAT POSTA Teolog pred Veliki časni post: Suština spasenja je u suzdržavanju od hrane

02:08

TEK SMO 2016. GODINE SPOZNALI PUNU BLAGODAT POSTA Teolog pred Veliki časni post: Suština spasenja je u suzdržavanju od hrane

(Espreso/Mondo/Prenela: D.S,)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.