"MOJ TATA JE ZORAN I NAPISAĆU NEŠTO O TOM LENJIVCU": Sastav osnovca nasmejao Srbe, "nahvalio" ga za sve pare (FOTO)
Učenik, Foto: Profimedia

hit

"MOJ TATA JE ZORAN I NAPISAĆU NEŠTO O TOM LENJIVCU": Sastav osnovca nasmejao Srbe, "nahvalio" ga za sve pare (FOTO)

Na Iks profilu "Proka" pojavili su se sastavi mališana iz Srbije koji su za svoj pismeni imali zadatak da napišu nešto o svom ocu

Objavljeno:

Iako ponekad može biti jako surova, dečja iskrenost nas često može nasmejati i otkriti nam šta to mališani zaista misle o pojedinim ljudima ili stvarima...A šta jedan sin misli o svom ocu, otkrio je u sastavu za 5. razred osnovne škole i postao prava zvezda interneta.

Na Iks profilu "Proka" pojavili su se sastavi mališana iz Srbije koji su za svoj pismeni imali zadatak da napišu nešto o svom ocu. Od onih koji su svoje očeve hvalili sa "jako je zgodan i lepo se oblači", kao i da bi svet bio grozan da ih nema, pojavio se i sastav dečaka koji je bio, reklo bi se, surovo iskren.

"Najbitnije da budete uz njih dok su male, jer posle je kasno" stoji u opisu fotografije sastava gde je jedna devojčica potpuno, i izgleda zasluženo nahvalila svog oca.

"Moj tata je divna osoba. Od mog rođenja do danas svašta smo prošli zajedno...Jako je zgodan i lepo se oblači. Zna da kuva razna jela. Volim svog tatu najviše na svetu. Jednom mi je kupio malog plišanog medu i to mi je omiljena igračka. Da nema mog tate svet bi bio grozan...", napisala je ona.

"Napisaću sad nešto o tom lenjivcu"

Za svoj sastav dobila je brojne pohvale Tviteraša, a onda se u komentarima pojavio još jedan, sličan a opet nešto drugačiji sastav o ocu.

"Moj tata se zove Zoran i napisaću nešto o tom lenjivcu. On je jako lenj zato što spava do dvanaest sati i nikad neće da ustane. Kad on dođe kući, ja i on se igramo raznih gluposti... Moj tata nije strog. Kad odemo u selo on me zeza tako što mi isključi internet dok ja igram igrice... Da nije mog tate moje detinjstvo ne bi bilo lepo", napisao je dečak, učenik 5. razreda osnovne u Srbiji.

Komentara na sastave je bilo bezbroj, a jedan korisnik pomenute mreže otkrio je činjenicu da pored iskrenosti, deca ponekad znaju i da slažu.

"Moja napisala da joj pretim da ću da je bijem i da joj ne dam da radi kolut napred na krevetu (oba se uopšte nisu desila) ali da me ipak voli najviše na svetu. Tako da zadovoljan sam. Vrlo je slično", našalio se jedan otac.

Bonus video:

04:53

OSNOVCI S NOVOG BEOGRADA UČE OD ROBOTA! Peper ima odgovore na sva pitanja, a ovo je NAJVEĆA RAZLIKA u odnosu na običan čas

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.