SRBIN NIJE MOGAO DA SLUŠA ZVUKOVE SVOJE KOMŠINICE, PA JOJ ZALEPIO PORUKU NA HODNIKU: "Stenjanje i noću i..." - HIT
Interfon/Ilustracija, Foto: Dado Đilas

ju

SRBIN NIJE MOGAO DA SLUŠA ZVUKOVE SVOJE KOMŠINICE, PA JOJ ZALEPIO PORUKU NA HODNIKU: "Stenjanje i noću i..." - HIT

Fotografija poruke našla se na platformi Iks najpre na profilu "Ђилкош" a onda je kasnije munjevito deljena na više mesta

Objavljeno: 09:13h

Društvenim mrežama ovih dana kruži fotografija poruke koju su komšije iz zgrade negde u Srbiji uputile svojoj komšinici "iz stana 22". Iako na prvi pogled smešna, ispisana poruka je većim delom na internetu okarakterisana kao ponižavajuća.

Fotografija poruke našla se na platformi Iks najpre na profilu "Ђилкош" a onda je kasnije munjevito deljena na više mesta. Naime, po svemu sudeći, komšiji je zasmetalo ponašanje komšinice koja ima vrlo aktivan seksualni život, zbog čega joj se obratio preko poruke.

"Komšinici iz stana br. 22 koja ima teranje 24 sata dnevno, neka stavi pucval u usta. Jer ni ja, ni moja žena, ni moja deca, ni komšije stanari, nisu dužni da slušaju njeno zapomaganje i stenjanje ni danju ni noću.", napisao joj je komšija pa poruku potpisao sa "vaš komšiluk".

Fotografija je kako se može videti zalepljena u hodniku, na ulaznim vratima zgrade.

"Ovo je toliko odvratno"

Iako je bilo onih koje je ovakva poruka nasmejala, većina tviteraša je međutim ovakav vid poruke okarakterisala kao užasan.

"Meni je ovo na primer toliko odvratno i nadam se da ga je komšinica iz stana br. 22 tužila za uvredu časti ili kako se već to zove", "Ma jok, nadam se da će biti pametna pa da vrišti još više", "Kakav lik. Umesto da ode i kaže joj šta je problem i porazgovara kao razumno biće, on kači na ulaz u zgradu, jer naravno nema ono što mu treba da se obrati nekome u lice", "Pasivno-agresivno već na prvi pogled. A da ne pričamo sad da li bi zvao policiju kad bi čuo da ta ista žena zapomaže zbog batina", "Bolje neka prijavljuju nasilje i tome se posvete nego što ovo radi", pisali su oni.

"Ne mora baš ceo komšiluk da te sluša"

Tu je naravno bilo i onih koji su stali na stranu komšija.

"Ja ipak mislim da je odvratno da deca i stari slušaju takve stvari", Doživeli slično, za vreme korone, u stanu muž, deca, moja majka i ja, bilo je jako neprijatno, dete je pitalo šta je sa ovom ženom, rekla sam da joj je pozlilo... Da je još malo potrajalo sišla bih dole, ali ne krivim ovog čoveka, sigurna sam da su izludeli. Seks je OK, ali ne mora ceo komšiluk da te sluša.", glasili su samo neki od komentara koji su stali na stranu komšija.

Bonus video: VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.