"ŠTA, BRE, VIŠE GLUME, KAKVE SU TO?": Srbin OSUO PALJBU po DEVOJKAMA iz Srbije, kivan na njih ZBOG OVOGA!
Knez Mihailova, Foto: Nebojša Mandić

LJUT

"ŠTA, BRE, VIŠE GLUME, KAKVE SU TO?": Srbin OSUO PALJBU po DEVOJKAMA iz Srbije, kivan na njih ZBOG OVOGA!

Bilo je onih koji nisu videli problem ni u Novosađankama ni u Srpkinjama generalno

Objavljeno:

Rasprave o muško ženskim odnosima i tvrdnje da je danas više nego ikada teško naći srodnu dušu, nepresušna je tema koja se još jednom našla na internetu zahvaljujući jednom Novosađanin koji je iznevši svoj stav naljutio mnoge Srpkinje.

U svojoj "Zašto žene u Srbiji imaju toliki gard pri upoznavanju?" objavi na Reditu, neimenovani momak je objasnio da mu sve manje polazi za rukom da nađe devojku iz Srbije - što je potpuno drugačije kada su u pitanju strankinje. Zbog toga, kaže, nije mu jasno šta se dešava sa našim devojkama, posebno sa onima u Novom Sadu.

"Evo, od tri dejta koja sam imao na Tinderu, dva su bila sa strankinjama, što mi već postaje čudno. Znači ove strankinje su otvorene za razgovor, nemaju gard, ne odgovore ti sa dve reči, ne odgovaraju ti sarkastično posle par rečenica, itd (za razliku od domaćih žena, naravno). Mislim, šta to znači?

U stvari, hajde da se malo ogradim, možda su samo Novosađanke u pitanju, imao sam kvalitetne razgovore sa nekim ženama iz drugih gradova Srbije, ali nažalost daljina je tu prepreka nečemu drugom osim razgovora", napisao je on.

"Sve glume neko ludilo"

Ista, slična ali i različita mišljenja podelili su drugi Srbi u komentarima ispod same objave.

"Brate moj, nisu zainteresovane. Kad su zagrejane trude se samo tako", "Iz mog iskustva žene svuda u svetu su opuštenije i normalnije nego u Srbiji. Ne znam stvarno do čega je to, ali putovao sam po svetu, izlazio i bio sa dosta strankinja u vezama ali posle njih ove naše su mi postale toliko odbojne i neprivlačne da je to neverovatno. Sve zbog ponašanja i stava koje imaju, glume neko ludilo", "Balkanske žene, ukratko" ,"Ako prilaziš nepoznatoj Novosađanki to ne da je gard već te posmatra kao najgoreg luzera kao da si ispuzao iz kanalizacije. Nekad je bilo mnogo lakše", pisali su oni koji su bili sličnog mišljenja kao i autor objave.

"Da nije ipak do tebe?"

Ipak, bilo je onih koji nisu videli problem ni u Novosađankama ni u Srpkinjama generalno, a javile su se i neke devojke koje su objasnile zbog čega deluju hladno.

"Mora da je zato, nikako nije do tebe, problem je isključivo u svim ženama u tvom gradu haha", "Jer se plaše muških, dobro se opekle iz prethodnog iskustva. Strankinjama možda više dođeš egzotičan jer si stranac. Teraj dalje", "Iz istog razloga zbog kog muškarci imaju očajničku želju za 'upoznavanjem'. Mora postojati balans", "Lično imam gard jer nekako veliki broj likova ima taj neki pristup kao da samo želi da spava sa tobom, odnosno ne žele neku pravu vezu, već eto samo da 'zbare nešto'", glasili su njihovi komentari.

Bonus video:

01:59

Prisustvovao sam isterivanju đavola iz jedne devojke

(Espreso / Blic / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.