PRONAĐENA JEDNA DEVOJČICA KOJA JE NAPUSTILA DEČJE SELO U SREMSKOJ KAMENICI: Još uvek se traga za MLAĐOM SESTROM
Dečje selo, Foto: decijeselo.org.rs

POTRAGA U TOKU

PRONAĐENA JEDNA DEVOJČICA KOJA JE NAPUSTILA DEČJE SELO U SREMSKOJ KAMENICI: Još uvek se traga za MLAĐOM SESTROM

Na osnovu saznanja da je mlađa devojčica J.M. i ranije bežala u Rumu gde joj živi dečko, socijalni radnici su posumnjali da su se obe tamo sakrile

Objavljeno: 15:29h

Maloletnu M.M. (15), jednu od devojčica koje su napustile Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici noćas su u Rumi pronašli socijalni radnici Centra za socijalni rad iz Bogatića i vratili u ustanovu.

Za drugom devojčicom J.M. (13) još uvek se traga.

Podsetimo, devojčice, koje su rođene sestre, napustile su Dečje selo 21. februara i od tada se o njima ništa ne zna, a nakon što je prijavljen nestanak za njima tragaju u nekoliko policijskih uprava.

Kako se saznaje, u Centru za socijalni rad u Bogatiću, koji je zakonski staratelj devojčica nakon što su zbog nasilja u porodici smeštene u Dečje selo, nisu se oslonili samo na policijsku potragu već su i oni na svaki način pokušavali da ih pronađu.

Na osnovu saznanja da je mlađa devojčica J.M. i ranije bežala u Rumu gde joj živi dečko, socijalni radnici su posumnjali da su se obe tamo sakrile.

- Oni su sinoć kontaktirali sestru mladića sa kojim se J.M. zabavlja i ona je otkrila da svakodnevno viđa M.M. od kada se uselila kod starije žene u Železničkoj ulici. O tome su odmah obavestili policiju i dok su stigli u Rumu, devojčicu su policajci već doveli u stanicu - otkrio je izvor.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso / Telegraf / Dragan Grujić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.