PRED OVIM ŽENAMA TRAGAČI SU BILI NEMOĆNI: One su ODNELE NAJVEĆE POBEDE - jednu SVI PAMTE po SCENI koja... (FOTO)
Potera, Foto: Printscreen/RTS, Promo, Printscreen/facebook/potera

bravo!

PRED OVIM ŽENAMA TRAGAČI SU BILI NEMOĆNI: One su ODNELE NAJVEĆE POBEDE - jednu SVI PAMTE po SCENI koja... (FOTO)

Podsećamo na neke od epizoda gde su dame izdominirale

Objavljeno: 09:50h
Jovana Nedeljković

Sinoćna epizoda "Potere" oduvala je gledaoce. Svi su sa oduševljenjem ispratili pobedu Sanje Pavlović, profesorke književnosti. Ona je sama uspela da odbrani pola miliona dinara od tragača Žarka Stefanovića i tim postala prva žena kojoj je pošlo za rukom da potpuno sama osvoji ovoliki novac.

"Ženska" u popularnom kvizu nije retkost. Zato podsećamo na neke od epizoda gde su dame izdominirale.

Jedna od njih je Verica koja je na nesvakidašnji način pobegla Tragaču i pobedila u Poteri. Ona se sa kolegama Aleksom, Vukom i Budimirom takmičila protiv tragača Milana Bukvića. Takmičari se nisu proslavili. Naime, tragač Milan je uspeo sve od reda da ih eliminiše. Iako su mnogi pomislili da je kraj kviza, nije bilo tako. Sve je pojasnio voditelj "Potere" Jovan Memedović.

Verica
Vericafoto: Printscreen/RTS

- Po pravilima, onaj ko je zaradio najviše u prvoj igri, taj će braniti boje ovoga tima. Ovoga puta, to je Verica. Ona je osvojila 90.000 dinara - rekao je tada Memedović.

Verica je tako dobila šansu "za popravni". Uspela je da napravi 17 koraka, što je tragač Milan pokušao da stigne, ali nije uspeo.

Pre tri godine su svi pričali i o Ema Avramović (tada Zoronjić) koja se upisala u legendu kviza "Potera" - jer je sama uspela da pobedi Tragača Milorada Milinkovića postavivši mu zadatak da stigne njenih 18 tačnih odgovora u završnoj igri i kući odnela 80.000 dinara.

Ema Zoronjić
Ema Zoronjićfoto: Printscreen/RTS

Osim u Poteri, Ema je nedavno odnela veliku pobedu i u kvizu Slagalica.

Setimo se i profesorke u penziji Ljiljane Radulović Dimitrov (67) iz Novog Sada, koja je pored znanja pokazala i hrabrost, pa je tako odlučila da prihvati ponudu tragača Milice Jokanović koja joj je podigla ponudu na 700.000 dinara posle osvojenih 70.000 u prvoj rundi. U finalnoj Poteri je tzajedno sa svojim kolegama uspela da pobegne tragaču i time osvojili 940.000 dinara.

Ljiljana Radulović Dimitrov
Ljiljana Radulović Dimitrovfoto: Printscreen/RTS

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso / Jovana Nedeljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.