TRAŽE SE ROĐACI SRPKINJE ZBOG NASLEDSTVA U ŠVAJCARSKOJ: Imaju godinu dana da dostave dokaze
Novine, Foto: Profimedia

Možda ste to baš vi

TRAŽE SE ROĐACI SRPKINJE ZBOG NASLEDSTVA U ŠVAJCARSKOJ: Imaju godinu dana da dostave dokaze

Oglas je objavljen danas, a naslednici imaju godinu dana da se jave sa dokazima

Objavljeno:

Koliko puta ste izgovorili: "Eh, kad bih nasledio nešto od neke dalje rođake iz inostranstva? Zamisli, samo me pozovu i jave". E, ovog jutra jednu osobu iz Srbije bukvalno to čeka!

Naime, u moru oglasa u jednom beogradskom listu, danas je osvanuo i oglas/poziv Okružnog suda u Cirihu gde pozivaju naslednike Gordane Stikić, rođene u Bogatiću, u Srbiji, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu, da se jave u vezi sa nasledstvom!

Vesti
Vestifoto: Profimedia

- Poziv naslednicima: broj predmeta EL230151-L: 25. januara 2023, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu je preminula Gordana Stikić, rođena 26. maja 1943. u Bogatiću, Srbija, ćerka Milutina Stikića i Ljubice, rođene Stanojević. Odlukom od 5.decembra 2023. naređen je poziv naslednicima - navodi se u oglasu, kao i:

- Pozvani da se jave u vezi sa nasleđivanjem su članovi porodice iz rodbine ostaviteljice. To su deca - odnosno ako su prethodno umrli, njihovi potomci- od Milutina Stikića, rođen 15.juna 1907. u Loznici, Srbija, preminuo 21.avgusta 1978. u Bogatiću, Srbija i Ljubice Stikić, rođena Stanojević, rođena 7.maja 1920. u Šapcu, Srbija, umrla 19. novembra 1987. u Bogatiću, Srbija.

U oglasu se dalje navodi rok do kada naslednici mogu da se jave, ali i šta je potrebno da prilože kao dokaz rodbinskih veza.

- Pozvane osobe se zahtevaju da se jave u roku od godinu dana od objavljivanja kod pojedinačnog suda za nasledstvo (adresa se nalazi ispod). Pritom, treba da podnesu odgovarajuće dokumente koji potvrđuju njihov status naslednika; u suprotnom, neće biti uzeti u obzir tokom procesa nasleđivanja. Zahtevi upućeni sudu moraju biti podneti na nemačkom, francuskom, italijanskom ili engleskom jeziku - stoji u oglasu.

Na kraju oglasa potpisan je Okružni sud u Cirihu, ostavinske stvari, kao i poštanski broj za Cirih.

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso/Kurir/Republika/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.