NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI" IPOČINJE USKORO: Evo kako da se registrujete na APLIKACIJI! (FOTO)
Uzmi račun i pobedi, Foto: PRINTSCREEN/RTS

nagradna igra

NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI" IPOČINJE USKORO: Evo kako da se registrujete na APLIKACIJI! (FOTO)

Kako se koristi aplikacija i šta vam je potrebno da se registrujete

Objavljeno:

Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i u 2024. godini.

Prošle godine je više od milion građana otvorilo naloge i poslalo neverovatnih 285.798.140 fiskalnih računa. Očekuje se da prvi krug nagradne igre počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja. Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljeno po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre. Nagradna igra će se odvijati putem aplikacije "Uzmi račun i pobedi" kao i prošlog puta.

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Aplikacija 'Uzmi račun i pobedi'
Aplikacija "Uzmi račun i pobedi"foto: Printceen/Uzmi račun i pobedi

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila. Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga.

Aplikacija 'Uzmi račun i pobedi'
Aplikacija "Uzmi račun i pobedi"foto: Printceen/Uzmi račun i pobedi

Svaki fiskalni račun bez obzira na iznos može da bude registrovan u aplikaciji na dva načina - jednostavnim skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem PFR broja i PFR vremena, koji su otisnuti na donjoj polovini svakog računa. Važno je obratiti pažnju na to da je reč o vrsti računa "Promet-prodaja" (oznaka se nalazi u gornjem delu računa, iznad spiska kupljenih proizvoda ili usluga).

Aplikacija 'Uzmi račun i pobedi'
Aplikacija "Uzmi račun i pobedi"foto: Printceen/Uzmi račun i pobedi

Aplikacija će svakom učesniku poslati obaveštenje da li je uspešno uneo račun i neće dozvoljavati registraciju istog računa više puta. Takođe, učesnici će moći da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000).

Bonus video:

00:23

PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI EMISIJE MAJKE I SNAJKE! Nagrada od 100.000 dinara, OVAKO JE IZGLEDALA NJIHOVA REAKCIJA!

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.