POGLEDAJTE KAKO SU UČENICI ISPRATILI VESNU U PENZIJU: Lila SUZU za SUZOM, ovaj dan nikada neće zaboraviti! (VIDEO)
Ispraćaj učiteljice, Foto: Printscreen/Instagram/vranjecirkus.tabloid

dirljivo

POGLEDAJTE KAKO SU UČENICI ISPRATILI VESNU U PENZIJU: Lila SUZU za SUZOM, ovaj dan nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

Vesni đaci priredili epski ispraćaj u penziju, nije mogla da zadrži suze

Objavljeno:

Gromoglasni aplauzi, špalir učenika i zagrljaji u hodniku Osnovne škole "Miladin Mitić" u Lapljem selu u Prištini bili su deo ispraćaja u penziju, po svemu sudeći, jedne od omiljenih učiteljica među decom - gospođe Vesne.

Dirljiv snimak učenika, radnika i same učiteljice koja je bila oduševljena onim što su joj mališani priredili, našao se na Instagram stranici "vranjecirkus.tabloid", a ako je verovati komentarima ispod videa, nije slučajno što se tako nešto priredio baš gospođi Vesni, koja navodi se, važi za jednu od najboljih učiteljica u Lapljem selu, na Kosovu i Metohiji.

I više nego iznenađena, kako se može videti na snimku, Vesna je stajala na vratima zajedno sa svojim kolegama i gledala hodnik pun dece, koji su tu bili samo zbog nje i tapšali samo njoj.

Kako tapšanje dugo nije prestajalo, učiteljica je, dodatno oduševljena, odlučila da uđe u masu i zagrli svu decu koja su tu bila zbog nje.

Na kraju hodnika, čekale su je kolege sa kojima se takođe zagrlila i na taj način oprostila od svoje učiteljske karijere.

"Za ovo se živi"

Da se radi o dobroj učiteljici ali i dobrom čoveku, pisali su u komentarima oni koji Vesnu poznaju.

"Čestitke ženi koja je doživela časno i pošteno svoju penziju", "Draga naša Vesna srećan odlazak u penziju. Za mene i moju porodicu ste najbolja učiteljica i najdivniji čovek u celoj školi. Hvala na nesebičnom trudu i ljubavi prema našoj deci", "Predivno! Učiteljica je drugi roditelj!", "Bravo školska, to si svojim radom i poštenjem zaslužila", "Svaki dobar učitelj se zauvek pamti" , "Srećan odlazak u penziju teta Vesna, deca znaju ko je dobra osoba, to se oseća", "Za ovo se živi. Ovo se ne može ispričati, samo doživeti", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod videa.

Bonus video:

00:31

Nastavnica preti đacima u Vrčinu

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.