RUŠI SE HOTELSKI KOMPLEKS NA KOPAONIKU: U planu izgradnja novog hotela sa 206 apartmana
Kopaonik, Foto: RINA

Kopaonik

RUŠI SE HOTELSKI KOMPLEKS NA KOPAONIKU: U planu izgradnja novog hotela sa 206 apartmana

Na lokaciji hotelskog kompleska niče novi urbanistički projekat

Objavljeno:

Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku.

Na lokaciji se nalazi hotelski kompleks Olga Dedijer za koji je izdato rešenje o izgradnji 1985. godine. Ovim urbanističkim projektom predviđa se uklanjanje ovog objekta i izgradnja novog.

Objekat će, između ostalog, imati četiri podzemna sprata za parkiranje, a ukupna bruto građevinska površina budućeg hotela je 25.638,92 kvadratnih metara.

Kopaonik
Kopaonikfoto: Dado Đilas

Predviđeno je da budući hotel ima 206 apartmana. U četiri podzemne etaže predviđene su garaže sa ukupno 187 parking mesta. Saobraćajni pristup biće ostvaren je sa postojećeg državnog puta dvosmernom internom saobraćajnicom širine 6 metara.

Projektant je C.E.M. Team doo Beograd, a javni uvid traje do 6. marta. Inače, hotel Olga Dedijer se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u planinskom stilu.

Ovaj ugostiteljski objekat sada raspolaže sa 232 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek - barom, diskotekom, picerijom, trim kabinetom i prodavnicom.

Bonus video:

02:26

KOPAONIK SKUPLJI OD FRANCUSKE! Sve spremno za skijanje, uz pomoć veštačkog snega! POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA i ŠTA KAŽU TURISTI

(Espreso/Kurir/EKapija/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.