NA POMEN OVOG MESTA JUGOSLAVIJA SE TRESLA: Mladi JUTJUBERI prespavali BAŠ OVDE i snimili JEZIVO ISKUSTVO! (VIDEO)
Jutjuberi u vodeci Save Savanovića, Foto: Printscreen/youtube/ Dario Kesegi

da li biste SMELI?

NA POMEN OVOG MESTA JUGOSLAVIJA SE TRESLA: Mladi JUTJUBERI prespavali BAŠ OVDE i snimili JEZIVO ISKUSTVO! (VIDEO)

Tragom priče i filma, mladi Jutjuberi su krenuli u avanturu

Objavljeno:

Svi koji su gledali film „Leptirica“, koji prati priču o najpoznatijem srpskom vampiru Savi Savanoviću, sigurno su se zapitali postoji li još uvek vodeni mlin za koji se veruje da ga posećuje upravo ovaj vampir.

Ovako je o njemu pisao pisac Milovan Glišić:

Tada je u Zarožju, daleko od sela, na reci, bila vodenica. Zarožani su onde mleli žito i hranili se hlebom. Ali, čudom Božjim, niko nije mogao da zadrži mlinara u tom mlinu! Bio bi živ i zdrav, a probudio bi se mrtav, s masnicom oko vrata, kao da su ga užetom zadavili. Priča se pronela nadaleko, niko živ se nije usudio da se zaposli kao mlinar.“

Vampir / ilustracija
Vampir / ilustracijafoto: Profimedia

Tragom priče i filma, mladi Jutjuberi su krenuli u avanturu. Petoro mladih posetilo je vodenicu do koje je inače teško doći, jer se nalazi duboko u šumi.U mlinu su zatekli puno belog luka za koji se veruje da tera vampire, kao i puno šišmiša na tavanu, dok je sami mlin bio prazan, piše Slobodna Dalmacija.

Tamo su proveli ceo dan i dočekali noć, te odlučili da ostanu zajedno da prespavaju. Tri devojke i dva mladića su se nakon ove noći sigurno vratili kući, ali ono što su doživeli i osećali nije ni najmanje ugodno.

Njihovu avanturu možete pogledati u videu:

Bonus video:

03:05

NAJJEZIVIJE JE BILO KAD SU PROBADALI MRTVOG ČOVEKA DA VIDE DA LI JE VAMPIR Petrović o zabludama i istinama u MAGIJSKIM OBREDIMA

(Espreso / City Magazine/ Slobodna Dalmacija/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.