NAJNOVIJI MOMENTI U SLUČAJU ANINOG NESTANKA, ISPLIVALI NOVI DETALJI! Klupko MISTERIJE postalo još ZAMRŠENIJE...
Ana Knežević, Foto: Društvene mreže

OTKRIVENO

NAJNOVIJI MOMENTI U SLUČAJU ANINOG NESTANKA, ISPLIVALI NOVI DETALJI! Klupko MISTERIJE postalo još ZAMRŠENIJE...

Ana, rođena u Kolumbiji, preselila se da živi u Španiju prošlog leta kada je njen brak sa srpsko-američkim biznismenom Davidom Kneževičem (35) propao

Objavljeno:

Ana Knežević koja je nestala u Španiji pre dve nedelje počela je da koristi aplikaciju za "dejtove" (sastanke sa muškarcima, poput aplikacije "Tinder") Bumble mesecima pre nego što je nestala. Istražitelji su ušli u trag najmanje dvojici muškaraca sa kojima je Ana Kneževič (40) razgovarala pre nego što je poslednji put viđena ispred svog iznajmljenog stana u Madridu 2. februara.

Dan kasnije bliski prijatelji su primili 'bizarne' Vocap poruke od Ane, u kojima je pisalo da joj je na ulici prišao 'divan' muškarac i da će narednih nekoliko dana proveli zajedno. Nisu mogli da dođu do nje i ne veruju da je poruke napisala Ana, koja je zvanično proglašena nestalom u ponedeljak 5. februara kada nije došla da se vidi sa drugaricom sa kojom se dogovorila da otputuje u Barselonu na konferenciju.

Ana, rođena u Kolumbiji, preselila se da živi u Španiju prošlog leta kada je njen brak sa srpsko-američkim biznismenom Davidom Kneževičem (35) propao. Par je nekoliko puta pokušao da se pomiri, ali Ana je bila spremna da nastavi dalje i koristila je aplikaciju Bumble, rekla je najbolja prijateljica Sana Ramu, koja je ranije ovog meseca otputovala u Španiju da bi pomogla u pronalasku Ane. Ona ne zna da li je Ana išla na romantične sastanke ili je samo koristila aplikaciju da bi stekla nove prijatelje.

"Samo znam da je policija bila u kontaktu sa nekoliko ljudi sa kojima je razgovarala", rekla je Sana za Dejli Mejl. "Upoznala sam jednog od njih koji mi je rekao da nisu bili intimni, već prijatelji. Sve ovo vreme govorim da moramo da uđemo u njen telefon i pogledamo platforme koje koristi. Moramo da potražimo bilo kakve tragove tamo, ali još nismo stigli tako daleko."

1 / 4 Foto: Društvene mreže

Ana i njen partner David, tek treba da zvanično podnesu zahtev za razvod. Vodili su posao sa nekretninama, posedovali su čak šest nekretnina i nekoliko puta su pokušavali da "poprave" svoj brak pre nego što su ga u januaru prekinuli, kada je ona pozvala svoju porodicu u suzama da im to i kaže. David je rekao bliskoj prijateljici Sani da će otputovati u Španiju da pomogne u potrazi za Anom, ali nikada nije došao, rekla je ona.

Bonus video:

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso/ Mondo/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.