PRED NAMA TOPAO DAN, TEMPERATURA DO 15 STEPENI: Ovog datuma stiže velika promena vremena
Ljudi koji šetaju, Foto: Beta Dragan Gojić

vreme u srbiji

PRED NAMA TOPAO DAN, TEMPERATURA DO 15 STEPENI: Ovog datuma stiže velika promena vremena

Najniža temperatura od jedan do četiri stepena, a najviša oko 15

Objavljeno:

U Srbiji će danas jutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazem i kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do četiri, a najviša od 11 do 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas jutro biti hladno, u nižim delovima grada je moguća pojava kratkotrajne magle, a tokom dana pretežno sunčano. Vetar če biti slab i umeren jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od jedan do četiri stepena, a najviša oko 15.

Jesen
Jesenfoto: Beta / Emil Vas

U Srbiji će za vikend ponegde biti slab mraz ujutro. Tokom dana u subotu pretežno sunčano uz malu, ponegde i umerenu oblačnost. U nedelju će biti prolazno naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom. Od ponedeljka do petka predviđa se umereno do potpuno oblačno, a slaba kiša se očekuje ponegde u ponedeljak i utorak, dok će na planinama padati slab sneg.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za petak, 16. februar: Biometeorološke prilike mogu relativno povolјno uticati na hronične bolesnike. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nesanica.

Bonus video:

03:23

PROGNOZA ZA DECEMBAR U HAOSU, nećete znati kada dobro da se obučete! Meteorolog otkrio KOJIH DATUMA nam sledi PAKLENI PREOKRET

(Espreso/Beta/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.