ŽIVEĆE OVAJ NAROD! SRPKINJA POKAZALA ŠTA JE DOBILA OD MUŽA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Savršen poklon na domaći način!
Ruža, Foto: RINA

originalan poklon

ŽIVEĆE OVAJ NAROD! SRPKINJA POKAZALA ŠTA JE DOBILA OD MUŽA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Savršen poklon na domaći način!

Maja je na svom profilu na X društvenoj mreži podelila sa drugima fotografiju iznenađenja koju joj je tadašnji dečko, a sadašnji muž priredio

Objavljeno:

Kad kažemo "Dan zaljubljenih" onda pomislimo na ljubav, poklone i ruže. Ipak, jedna Srpkinja Maja priznala je kako je pre nekoliko godina njenom mužu uspelo da je iznenadi i oduševi sa nešto drugačijim poklonom od onih regularnih.

Maja je na svom profilu na X društvenoj mreži podelila sa drugima fotografiju iznenađenja koju joj je tadašnji dečko, a sadašnji muž priredio. Kako je objasnila, iako je to bio možda i jedini put da je priredio nešto slično, originalna ideja ostala joj je u sećanju.

"Prisetimo se jedinog dana zaljubljenih kada je moj muž, tadašnji dečko, rešio da me iznenadi", napisala je ona u opisu fotografije, koju je na pomenutoj mreži i priložila.

Iako nije bilo ogromnih buketa cveća, skupih poklona i svega onoga što danas možemo videti na mrežama, jedan tanjir, par ćevapa i iseckan luk bili su ono što je Maju oborilo s nogu.

Savršen poklon na srpski način

Njen, sada već suprug, kako se može videti na fotografiji, od nekoliko ćevapa je u tanjiru napravio srce, a unutar "srca" sitno iseckao luk.

Njegovu originalnost pozdravili su mnogi na mreži "X", smatrajući da je ovako nešto zapravo najsavršeniji poklon na srpski način.

A onda se i sama Maja javila, te dodala jednu bitnu informaciju.

"Ali pazi, težinu ovom gestu daje činjenica da on ne podnosi luk", napisala je ona.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.