OVO JE MILIVOJ, SRBIN I HEROJ IZ AUSTRALIJE: Majka i deca vapila za pomoć, a ON JE HRABRO ULETEO U PLAMEN (FOTO)
Milivoj Klisurić, Foto: Facebook / Play and go Adelaide

SVAKA ČAST

OVO JE MILIVOJ, SRBIN I HEROJ IZ AUSTRALIJE: Majka i deca vapila za pomoć, a ON JE HRABRO ULETEO U PLAMEN (FOTO)

U tom herojskom činu, on je spasio majku sa troje dece

Objavljeno:

Srbin koji godinama živi i radi u Australiji, Milivoj Klisurić (56), spasio je majku i njeno troje dece iz požara koji je progutao kuću.

Nakon što su prognani sa kućnog praga iz rodne Krajine 1995. godine, put je Klisuriće vodio preko Srbije u daleku Australiju. Danas građevinski radnik, znao je šta znači ljudski život i nije se libio da nakon što je video metež ispred jedne od kuća u Adelejdu.

Kako se ispostavilo, vatra je gutala kuću u kojoj se našla majka sa troje dece. Ne gubeći vreme, Milivoje je hrabro krenuo unutra kada je video devojčicu koja udara o prozor vapeći da neko spasi nju i njenu porodicu.

Porodica ponosna na njega

U tom herojskom činu, on je spasio majku sa troje dece. Kako je ispričao za "Novosti", sve se odigralo pre šest dana, od kada lokalni mediji u Australiji ne prestaju da pišu o njegovom herojskom činu

Kako su rekli za "Večernje novosti", iz njegove porodice, ovakav čin služi na ponos supruzi Đurđici, ćerkama i ostaloj rodbini i prijateljima.

-Svi smo mnogo ponosni, a srećni smo što se sve završilo tako da su dobro i majka i deca, ali i naš Milivoj. Znamo mi njega vrlo dobro, zato nismo nijednog trenutka posumnjali da bi postupio drugačije. Ćerke su, takođe, izuzetno ponosne na svog neustrašivog tatu. Drago nam je što je pokazao da njegovo hrabro krajiško srce uvek kuca snažno.

Bonus video:

06:53

MILAN NEDIĆ, HEROJ ILI SARADNIK OKUPATORA? Brozov unuk: Stari je OVO rekao za njega! Advokat; Spasio je Srbiju od gladi

(Espreso / Večernje Novosti / Prenela: A:P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.