Ako se razbolite, umesto otkaza, dobićete KILO LIMUNA! Užičanka dala oglas o kom svi pričaju!
Foto: Facebook / Jelena Lukić

Da je više ovakvih...

Ako se razbolite, umesto otkaza, dobićete KILO LIMUNA! Užičanka dala oglas o kom svi pričaju!

- Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva
Objavljeno: 10:32h

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je javnost, a vrlo brzo ćete shvatiti i zašto. Prenosimo oglas u celosti. - Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina.

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati. OVI STUDENTI SU SE ODVOJILI OD PROTESTA PROTIV DIKTATURE: Oni imaju svoje zahteve, evo i koji su! - Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom.

- Tražimo osobu koja zna da se svakom kaže VI, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže TI – nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo, zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog. - Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna, piše u ovom oglasu.

Vlasnica radnje se inače oglasila na svom FB nakon što je oglas izazvao pravu "buru".

- U toliko domova postoje neke divne i kulturne gospođe koje vreme provode uz TV jer se nisu snašle u ludom vremenu, gde posao dobijaš ako imaš knjižicu. Dok su joj poznanici govorili da se učlani u JUL i dobije posao, pa makar samo čistila haustore, već je bio aktuelan DSS. Ako se i učlanila u DSS, već nikud nije mogla bez knjižice DS-a. I dok bi našla prostorije DS-a , shvatila je da mora da ima knjizicu SNS-a. A postoje neki divni ljudi koji su odoleli svemu tome - napisala je ona. (Espreso.co.rs/ B92 / Užice oglasna tabla)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.