"KAKO SU BRE OVE NOVE GENERACIJE VASPITANE"?Novosađanka sa DETETOM prelazila PEŠAČKI pa ostala UKOPANA u MESTU
Žena gura kolica sa bebom, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

"KAKO SU BRE OVE NOVE GENERACIJE VASPITANE"?Novosađanka sa DETETOM prelazila PEŠAČKI pa ostala UKOPANA u MESTU

Iako su mnogi stali u odbranu mlađih generacija, smatrajući da su uvek glasniji oni bahati i da takvi ne bi trebali da budu merilo čitave omladine, mnogi su ipak priznali

Objavljeno:

Psovke, uvrede, bahatost - samo su neke od reči kojima su Srbi opisali ponašanje današnje omladine - barem one koja je glasnija, a sve to zbog jednog događaja koji se desio mladoj majci iz Novog Sada.

Novosađanka, koja se na društvenoj mreži X potpisuje kao "Neshama" priznala je da ostala u šoku nakon što joj je, navodno, na pešačkom prelazu momak od oko 25 godina dobacio nešto jezivo - onda kada je sa detetom i suprugom propisno prelazila ulicu.

"Mene zanima kako su vaspitali roditelji generaciju posle 2000. jer su momci toliko konfliktni da je strašno.

Prelazimo ulicu sa bebom, suprug i ja. Pusti nas auto a klinac od oko 25 godina trubi i viče. Kad smo ga pitali šta je problem, umeo je samo da kaže 'da te nabodem?'", napisala je ona, te dodala da su nedavno, muškarci sličnih godina tukli čoveka od 50 godina u po bela dana jer ih je udario kolima pri isparkirivanju.

Beba u kolicima
Beba u kolicimafoto: Profimedia

"To je dok ne natrči na nekog još kraćeg fitilja"

Iako su mnogi stali u odbranu mlađih generacija, smatrajući da su uvek glasniji oni bahati i da takvi ne bi trebali da budu merilo čitave omladine, mnogi su ipak priznali da su i sami primetili da je nedoličnog ponašanja sve više.

"Ti mu tu guraš bebu po pešačkom a on žuri", "Strašno. Tačno da pozovete policiju zbog pretnje", "To je dok ne natrči na nekog još kraćeg fitilja...a zaje*anog.. Posle neće više", "Isključivi krivac su roditelji. Tačka", "Ima puno tih malih divljaka, i mnogo mi je žao što oni ostavljaju toliko snažan utisak da i ne primećujemo onu gomilu mladih koji su sjajni. A ima ih, i mislim da su čak i većina, ali su ovi prvi upadljiviji", glasili su neki od komentara ispod objave ove Novosađanke.

Bonus video:

01:01

Pešački haos u Zemunu, zebra od zida do zida

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.