MILICA IZ PANČEVA IZGUBILA U PREVOZU CELU PLATU: Pronašla je TUĐ NOVČANIK, a o njenom GESTU pričaju SVI
Devojka drži novčanik, Foto: News1/ Stefan Jokić

svaka čast!

MILICA IZ PANČEVA IZGUBILA U PREVOZU CELU PLATU: Pronašla je TUĐ NOVČANIK, a o njenom GESTU pričaju SVI

Skromno dodaje da ne smatra da je uradila ništa posebno.

Objavljeno:

Da se zaista dobro dobrim vraća potvrđuje nam priča jedne Milice iz Pančeva, koja vraća veru u dobrotu i ljudskost. Lepa Pančevka je, naime, u sredu pronašla novčanik svog sugrađanina na zadnjem sedištu taksi vozila. I ne, nije ni pomišljala da novac koji je bio unutra zadrži za sebe.

Naprotiv. Brže bolje je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila post u kojem traži mladića. Na sreću, u novčaniku su bili dokumenti na osnovu kojih je potraga bila olakšana. Vrlo brzo je, uz pomoć ostalih korisnika Fejsbuka koji su videli objavu, još to isto veče, Milica stupila u kontakt sa vlasnikom novčanika iz Pančeva.

- Uspela sam da ga pronađem i sinoć mu odmah vratila novčanik. Nije bila veća svota novca unutra, ali i da jeste, opet bih vratila, kako sam ga i pronašla - priča Milica za Blic.

Novčanik
Novčanikfoto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

Nastavila niz

Mlada Pančevka je, zapravo, ovim lepim gestom samo, kako kaže, nastavila niz. Naime, i sama je nedavno izgubila novčanik u kojem je bila njena cela plata.

- Pre nekoliko meseci mi je ispao novčanik kada sam izlazila iz autobusa sa celom platom unutra i dokumentima. Jedan dečko je pronašao, odmah me našao i vratio mi ga sa svime unutra. Samo nastavljam niz - uz osmeh priča Milica.

Skromno dodaje da ne smatra da je uradila ništa posebno.

- Smatram da nisam uradila ništa posebno, pronašla novčanik, sačuvala ga i vratila vlasniku. Nije ništa teško bilo i drago mi je da je brzo rešeno - poručuje ova devojka velikog srca.

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso / Blic, Dragana Simić/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.