VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS PRAVI JE ROLERKOSTER: Dobro se spremite za današnji dan
Foto: Beta/Dragan Gojić

POGLEDAJTE!

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS PRAVI JE ROLERKOSTER: Dobro se spremite za današnji dan

U Beogradu će takođe ujutro biti hladno

Objavljeno:

U Srbiji će danas jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne se očekuje postepeno naoblačenje sa severa, a slaba prolazna kiša uveče se očekuje u Vojvodini, a tokom noći mestimično i u ostalim krajevima. Na planinama će tokom noći provejavati sneg.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, uveče i noću u skretanju na slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura će iznositi između minus 10 i minus jedan stepen, a najviše od šest do 12 stepeni.

U Beogradu će takođe jutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano, uz slab promenljiv vetar. Najniža temperatura će iznositi između minus šest i minus jedan stepen Celzijusa, a najviša dnevna oko devet stepeni. Uveče će doći do naoblačenja, a tokom noći se očekuje slaba kiša, uz slab i umeren severozapadni vetar.

U Srbiji će od petka do porasta jutarnjih, a od subote i dnevnih temperatura. U prvoj dekadi februara biće natprosečno toplo vreme, sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo, početkom sledeće sedmice sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 14 do 18 stepeni. Slabe padavine očekuju se u petak u brdsko-planinskim predelima Srbije, a u nedelju i ponedeljak tek ponegde i u Vojvodini.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 1. februar 2024: Biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na kardio i cerebrovaskularne bolesnike kao i na osobe sa psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze i smanjene radne sposobnosti.

Bonus video

03:23

PROGNOZA ZA DECEMBAR U HAOSU, nećete znati kada dobro da se obučete! Meteorolog otkrio KOJIH DATUMA nam sledi PAKLENI PREOKRET

(Espreso/beta/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.