SNEG JE NAJAVLJEN ZA DANAS, ALI EVO ŠTA NAS ČEKA: Upravo je izašla prognoza po gradovima u Srbiji
Foto: Beta/Dragan Gojić

POGLEDAJTE

SNEG JE NAJAVLJEN ZA DANAS, ALI EVO ŠTA NAS ČEKA: Upravo je izašla prognoza po gradovima u Srbiji

Pritisak iznad normale

Objavljeno:

Srbija: Ujutru na severu razvedravanje, a u centralnim, istočnim i južnim predelima oblačno sa slabom kišom i mogućom susnežicom ujutru. Padavine brzo prestaju, pa će od sredine dana biti svugde suvo. Međutim, novo naoblačenje sa severoistoka donosi slabu susnežicu i sneg u večernjim satima i u noći ka nedelji, osim na severu Srbije gde ostaje suvo. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini vrlo jak. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Uveče slaba susnežica i sneg u istočnim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

Beograd: Ujutru razvedravanje i sunčani periodi tokom dana. Uveče naoblačenje, ali ostaje suvo. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C u centru, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.

Niš: Ujutru oblačno sa kišom i susnežicom, a zatim suvo. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo.

Užički region: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, na planinama pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sneg pre jutra, a zatim suvo tokom dana i najviše oko 3°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Ujutru razvedravanje i tokom dana pretežno sunčano sa umerenom oblačnošću na jugoistoku Banata. Uveče sa istoka dolazi umerena oblačnost. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 7°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

Novi Sad: Pretežno sunčano i malo hladnije nego u petak. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.

Subotica: Pretežno sunčano i malo hladnije nego u petak. Uveče umerena oblačnost. Vetar pojačan severni i severozapadni. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.

Vreme narednih dana: U nedelju hladnije, na severu Srbije suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u ostalim predelima oblačno sa slabom susnežicom i snegom povremeno. Padavine prestaju krajem dana. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini jak. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 2°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 3°C.

U ponedeljak ujutru slab sneg prestaje i tokom dana svugde suvo, a na severu i pretežno sunčano. Iduće sedmice pretežno suvo, ujutru mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano i dnevna temperatura u postepenom porastu.

Bonus video

01:59

KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NAREDNOM PERIODU? Meteorolog iznela neočekivano-očekivane prognoze ZA NAREDNA TRI DANA (VIDEO)

(Espreso/Mondo/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.