DA LI JE LJUBAVNIK ILI LJUBAVNICA? Aleksandru obuzela paranoja jer joj dečko stalno govori da je s DRAGANOM (FOTO)
Mobilni telefon, Foto: Profimedia

sumnjive poruke

DA LI JE LJUBAVNIK ILI LJUBAVNICA? Aleksandru obuzela paranoja jer joj dečko stalno govori da je s DRAGANOM (FOTO)

U komentarima su gotovo svi zaključili da su njene paranoje opravdane

Objavljeno:

Da li si sa drugom ili drugom, kaže naslov pesme Eme Radujko. E, pa, čini se da jedna Aleksandra iz Bosne ima baš ovu nedoumicu, samo što su 'druga' i 'drug' u njenom slučaju ista osoba - preciznije drug Dragan, za kog devojka sumnja da je ljubavnik njenog dečka.

Poruka za porukom, a gotovo u svakoj se pominje Dragan. Kad ga pita gde je - on je kod Dragana. Kad ga pita s kim je - on je sa Draganom. I u početku joj nije bilo sumnjivo toliko, ali onda je postala paranoičma, pa je sve poruke skrinšotovala i okačila na TikTok. Pesma koja prati sporni čet sa dečkom je "Paranoja" od Barbare Bobak, pa je svoje pratioce pitala - da li to njen dečko ima dečka?

Najviše sumnje izazvala je poruka: "Bio sam kod Dragana, ugasio mi se telefon", nakon što ga je ona pitala gde se nalazi, očigledno želeći da se vidi sa njim.

Još neke od poruka koje sadrže ime Dragan, koji, saznajemo iz poruka, isto ima devojku Jasminu, bile su: "Otišao sam da se ošišam sa Draganom", "Evo me, došli smo kod Dragana", "Pomogao sam Draganu da sastavi ormar", "Pričao sam sa Draganom da se vidimo svo četvoro u subotu", "Kod Dragana sam još", "Idem sa Draganom da kupimo mašinu za rođaka", "Ja ću kod Dragana na večeru", "Vozio sam Dragana, vratili se kod njega, ugasio mi se telefon".

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok/alexandramaric

U komentarima su gotovo svi zaključili da su njene paranoje opravdane i da je verovatno 'Dragana švalerka', mada su neki pomislili da je Dragan možda i Dragana.

"Da li plače ako se posvađa sa Draganom", pitali su je.

Devojke rekle da bi poludele.

Bonus video:

02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

(Espreso / BlicŽena / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.