BILA NA KASTINGU ZA RIJALITI: Evo ko je STARLETA koja se snimala POLUGOLA u Domu zdravlja u Nišu! (FOTO)
Katarina Đ., Foto: PrintScreen/ Instagram/ kayabre

SKANDAL U NIŠU

BILA NA KASTINGU ZA RIJALITI: Evo ko je STARLETA koja se snimala POLUGOLA u Domu zdravlja u Nišu! (FOTO)

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu najavila je da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ.

Objavljeno: 08:24h

Katarina Đ. snimala se u prostoriji Doma zdravlja dok oskudno obučena otvara igle

Starleta Katarina Đ. podelila je snimke na društvenim mrežama gde sedi za stolom u Domu zdravlja veoma oskudno odevena, i to na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.

Na drugom snimku se vidi kako sa pulta na kome se nalaze špricevi i igle, jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom snimku napisala je "Ko je za bocku".

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video zapisa koja je napravila u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Katarina je javnosti poznata po tome da je bila na kastingu za ulazak u rijaliti "Zadruga".

Njeni pratioci, na Instagram profilu jednom prilikom su je pitali u vezi toga.

- Kajo, uđi u Zadrugu, razbucaj tamo sve - glasio je komentar na koji je ona odgovorila kratko sa "haha".

Objava na Instagramu
Objava na Instagramufoto: PrintScreen/ Instagram/ kayabre

Inače, Katarina je objavila i fotografiju iz iste prostorije na kojoj drži šoljicu kafe dok se iza nje nalaze kartoni pacijenata.

Podsetimo, pomoćnica direktora Doma zdravlja objasnila je da se pacijentkinja na tom mestu našla tako što je imala nalog za injekcije.

- S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona - navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video snimke koje je napravila Katarina Đ.

(Espreso / Alo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.