OTKRIVENA LABORATORIJA MARIHUANE U JAGODINI Dvojica proizvođača uhapšena, evo šta je sve zaplenjeno
Policija, Foto: Petar Aleksić

akcija policije

OTKRIVENA LABORATORIJA MARIHUANE U JAGODINI Dvojica proizvođača uhapšena, evo šta je sve zaplenjeno

Hapšenje proizvođača marihuane u Jagodini

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini otkrili su ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili L. Š. (26) i I. S. (36) iz Ćuprije zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog sumnje da je izvršio isto krivično delo policija traga za muškarcem iz Ćuprije (36), saopšteno je iz Policijske uprave Jagodina.

Akcija je izvedena nakon višemesečnog operativnog rada u saradnji sa specijalizovanim timom Uprave kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u Jagodini.

Policija zaplenila 811 biljaka kanabisa

Policija je u laboratoriji pronašla i zaplenila 811 biljaka kanabisa i oko 12 kilograma suve materije za koju se sumnja da je marihuana.

Kod I. S. policija je pronašla pištolj sa pet metaka i sedam metaka za lovački karabin za koje ne poseduje dozvolu i protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima određeno zadržavanje

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Bonus video:

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.