NIJE NA ZLATIBORU SVE TAKO SKUPO: Posetioci su prvog dana OVO DOBILI BESPLATNO - sezona je KRENULA (FOTO)
Ski centar, Foto: RINA

odmor tokom zime

NIJE NA ZLATIBORU SVE TAKO SKUPO: Posetioci su prvog dana OVO DOBILI BESPLATNO - sezona je KRENULA (FOTO)

Otvorena ski sezona na Torniku

Objavljeno:

Skijaška sezona na Torniku zvanično je počela, a već prvog dana otvaranja sezone za skijanje na Torniku vlada veliko interesovanje. Jedan od najomiljenijih skijališta u regionu obećava nezaboravno zimsko iskustvo za sve ljubitelje skijanja.

- Tokom prvog dana otvaranja sezone, skijanje i zabavni sadržaji su bili besplatni za sve posetioce. Nakon besplatnog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 13. i 14. januara, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30 odsto na poludnevne i dnevne karte. Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova - potvrđeno je za RINU u ovom ski centru.

Ski centar
foto: RINA

Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat.

Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Pet staza, Stankova ravan, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova.

Bonus video:

00:34

PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.