ZIMA POKAZALA ZUBE: Jutarnja temperatura čak -10, a evo kakvo vreme će BITI TOKOM DANA
Zima, Foto: Filip Plavčić

STIGLA PRAVA ZIMA

ZIMA POKAZALA ZUBE: Jutarnja temperatura čak -10, a evo kakvo vreme će BITI TOKOM DANA

Tokom dana sunčani periodi i najviša dnevna -2 stepena

Objavljeno:

Visoki vazdušni pritisak zahvata gotovo celu Evropu donoseći suvo, ali hladno vreme. Sa severoistoka, iz Sibira stiže hladna vazdušna masa.

Zbog pretežno vedre noći i snežnog pokrivača ujutru umeren i jak mraz od -10 do -5, ponegde i hladnije, a najviša dnevna od -4 do 1 stepen.

U Beogradu ujutru magla koja će se u nižim delovima grada zadržati i duže. Tokom dana sunčani periodi i najviša dnevna -2 stepena. Uveče ponovo maglovito. Zbog poledice oprezno!

Ujutro umeren do jak mraz, mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde u Vojvodini, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji zadržavati duže tokom dana.

Zima
foto: Filip Plavčić

U ostalim krajevima pretežno sunčano, ali hladno. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura u većem delu od -10 do -5, lokalno i niža, a najviša od -4 do 1 stepen.

Uveče i u toku noći stvaranje magle.

Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća: 90%. Tmin <-5 °C, verovatnoća: 90%., MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m.

Bonus video:

00:34

PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI

(Espreso/RTS/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.