JEDANAESTOČLANA PORODICA SE IZ BEOGRADA PRESELILA NA SELO: Osmehe ne skidaju sa lica, a Božić slave OVAKO (VIDEO)
Porodica Tošić, Foto: Printscreen/ Youtube/ Televizija 5 Užice

PRELEPO

JEDANAESTOČLANA PORODICA SE IZ BEOGRADA PRESELILA NA SELO: Osmehe ne skidaju sa lica, a Božić slave OVAKO (VIDEO)

Iako život u gradu ima mnogo prednosti, deci nije bilo teško da se naviknu na drugačiji način života

Objavljeno:

Jedanaestočlana porodica Tošić trenutno živi u užičkom selu Kremna. Otac Uroš, majka Anita i njihovo devetoro dece pre nekoliko godina odlučili su da gradski život iz prestonice zameni za život na čistom vazduhu, prenosi TV 5 Užice.

"Često smo prolazili kroz Kremna kad smo putovali za Republiku Srpsku i svidelo nam se kad prolazimo ovuda. Priroda je lepa. 2016. godine ukazala se prilika za kupovinu vikendice i 2019. godine smo se preselili i ne vraćamo se, stvarno nam se sviđa", kaže Uroš kroz smeh.

Iako život u gradu ima mnogo prednosti, deci nije bilo teško da se naviknu na drugačiji način života. Raduju se predstojećim praznicima, kada je cela porodica na okupu.

"Mi devojčice se trudimo da pomognemo mami, dečaci pomažu tati. Kada je Badnji dan idu po badnjak i taj dan bude baš lep, jer ukrasimo celu kuću i Božić bude još lepši", kaže Milica Tošić.

Gradonačelnica Užica izrazila je zadovoljstvo jer je posetila porodicu Tošić i istakla da grad izdvaja značajna sredstva za podsticanje roditeljstva.

Bonus video:

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

(Espreso/ Telegraf/ J.S./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.