ČUDESNE PRIČE KOJE SU OBELEŽILE GODINU ZA NAMA! Gledajte "Kojekude po Srbiji" danas u 14.30 na Kurir televiziji
Foto: Promo

POGLEDAJTE DOBRO

ČUDESNE PRIČE KOJE SU OBELEŽILE GODINU ZA NAMA! Gledajte "Kojekude po Srbiji" danas u 14.30 na Kurir televiziji

Da bi bolje objasnio jednostavnost puta do sreće - u sumiranju 2023. godine Vukašin je posetio i razgovarao sa defektologom
Objavljeno:
U novogodišnjem izdanju emisije "Kojekude po Srbiji" očekuje vas sumiranje 2023. godine u kojoj će Vukašin razgovarati sa momkom koji je sa dva prijatelja vozio bicikle od Beograda do Ostroga. Ovo je prilika da salušate njegovu avanturu koja mu je obeležila 2023. godinu. Kroz ovo putovanje upoznao je krajolike Srbije, sazreo, samo putovanje je za cilj imalo prikupljanje novca za decu obolelu od raka.
Da bi bolje objasnio jednostavnost puta do sreće - u sumiranju 2023. godine Vukašin je posetio i razgovarao sa defektologom koja kroz igru, decu sa smetnjama u razvoju uči stvarima koje mi uzimamo olako, dok se oni svakoj novoj lekciji raduju i oduševljavaju, puni ljubavi i empatije za sve(t) oko sebe.

Traženje sebe je proces, posle muzike, manekenstva, putovanja i života na nekoliko kontinenata, Vukašinov drugi sagovornik je shvatio da je njegov poziv da ljudima predoči da je sva lepota i svi problemi u nama samima.

Epizoda puna lepe i praznične energije, čudesnih priča i neverovatnih saznanja očekuje vas danas od 14.30 časova samo na Kurir teleiviziji! Ne propustite!
(Espreso)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.