ČAK 59 KORISNIKA DOBILO SREDSTVA ZA SREĐIVANJE SVOJIH DOMOVA: Opština pozvala građane da se prijave za DRUGI KRUG!
Gradska opština Lazarevac, Foto: Gradska opština Lazarevac

Gradska opština Lazarevac

ČAK 59 KORISNIKA DOBILO SREDSTVA ZA SREĐIVANJE SVOJIH DOMOVA: Opština pozvala građane da se prijave za DRUGI KRUG!

Gradska opština Lazarevac potpisala je ugovore sa 59 korisnika o sufinansiranju mera energetske sanacije

Objavljeno:

Kako bi olakšala život svojim građanima, Gradska opština Lazarevac obezbedila je sredstva za sufinansiranje 59 građana.

U petak 8. decembra potpisani su ugovori za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova za čak 59 građana.

Sufinansiranje, u vrednosti od 12,5 miliona dinara, zajednički su obezbedili Ministarstvo rudarstva i energetike i Gradska opština Lazarevac.

1 / 4 Foto: Gradska opština Lazarevac

Stanovnici Gradske optšine Lazarevac koji su dobili pomoć mahom su se odlučili za zamenu stolarije, ugradnju toplotnih pumpi i solarnih panela u svojim domovima.

Prilikom potpisivanja ugovora o sufinansiranju, koje obezbeđuje svakom građaninu i građanki Lazarevca iznos do 50 procenata ukupne vrednosti investicije, predsednik Opštine, Bojan Stević, pozvao je sve građane i građanke opštine Lazarevac da se prijave na drugi krug Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije koji je opština raspisala upravo u petak 8. decembra 2023. godine.

Želeći da definiše buduće planove Gradske opštine Lazarevac u pogledu sufinansiranja, Bojan Stević je naglasio svoj cilj:

Potrudićemo se da i u narednom periodu obezbedimo dodatna sredstava i plasiramo ih kroz nove javne pozive našim sugrađanima, kako bi poboljšali uslove za život i olakšali svakodnevno funkcionisanje mera energetske sanacije.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se sufinansira sredstvima iz budžeta Gradske opštine Lazarevac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

00:36

Aleksandar Vučić obišao Mladenovac u Lazarevac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.