"UZELI SMO NAJGORU OPCIJU, NE ZNAM GDE MI JE DETE": Otac nestalog Ivice (39) se oglasio za Espreso, PRETRAŽUJU LIM
Nestao Ivica Golubović, Foto: Printscreen/Facebook/TV FORUM, rina, Nemanja Nikolić

POTRAGA U TOKU

"UZELI SMO NAJGORU OPCIJU, NE ZNAM GDE MI JE DETE": Otac nestalog Ivice (39) se oglasio za Espreso, PRETRAŽUJU LIM

Otac nestalog mladića Milojica Golubović za Espreso je potvrdio da se današnja potraga bazira na reci Lim

Objavljeno: 12:18h

U noći između 3. i 4. decembra iz porodične kuće u Prijepolju nestao je Ivica Golubović (39). Danas se ušlo u deveti dan potrage za mladićem, ali čini se da se ni porodica, ni policija nisu pomakli sa polazne tačke.

Otac nestalog mladića Milojica Golubović za Espreso je potvrdio da se današnja potraga bazira na reci Lim, a posebno se obraća pažnja na predeo oko obale reke i dela oko pruge gde se nalazi šuma.

"Sada su uključeni vatrogasci i žandarmerija, tu su inspektori i policija, okupile su se i komšije koje sa mnom svaki dan traže. Krenuli smo od kuće, pa obalom Lima. Ima predela kojima je teško da se priđe", kaže otac nestalog Ivice i dodaje:

1 / 5 Foto: RINA

Porodici Golubović najteže pada što ne znaju razlog Ivičinog odlaska od kuće, a kako nam otac kaže, ništa nije ukazivalo da će do toga doći.

"On je trećeg uveče bio sa nama u kući i oko 23 sata je otišao na spavanje. Kad je on tačno izašao i šta je obukao mi ne znamo, samo smo videli da su vrata otključana i da je sva dokumenta i oba telefona ostavio kući", kaže otac.

S obzirom da motiv Ivičinog odlaska ne znaju, nesrećni otac Milojica drhtavim glasom kaže da sumnjaju da je otet, a pomišljaju i na najgoru opciju.

Nestao Ivica Golubović
Nestao Ivica Golubovićfoto: Printscreen/Facebook/TV FORUM

"Najgore što ne znamo odakle da počnemo, ne znamo na šta da sumnjamo konkretno. Šta ćemo, uzeli smo najgoru opciju da je možda izvršio samoubistvo i to nam jako teško pada, ne znam gde mi je dete", priča Milojica za Espreso.

Kako nam je otkrio sagovornik, oba telefona koja su ostala kod kuće su zaključana i policija ih je preuzela kako bi se iz njih eventualno saznalo s kim je Golubović bio u kontaktu neposredno pre nestanka, kao i da li je nekom govorio o svojim namerama.

Milojica Golubović
Milojica Golubovićfoto: RINA

"Telefoni su poslati za Beograd i tamo će pokušati da ih otključaju, nadam se da ćemo tad imati bar neki trag i u kom smeru da ga tražimo", kaže otac.

Policija je pregledala i nadzorne kamere koje se nalaze kod železničke stanice, koja je inače, u blizini porodične kuće Golubovića, ali mladić nije snimljen tu. Viđeno je samo nekoliko taksi vozila.

Ivica Golubović
foto: RINA

"Inspektor mi je rekao da su razgovarali sa taksistima koji su radili tu noć, ispitivali su koga su vozili, ali od mog sina nema ni traga, ni glasa", kaže za Espreso Milojica Golubović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video: MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso/Dijana Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.