"ICEPI GA SVI, BATE" Nišlija Nemanja je najjači učesnik Potere, otkrio koja ŽENA je bila KOBNA ZA NJEGA (FOTO)
Nemanja Nešić, Foto: RTS / SCREENSHOT

HIT

"ICEPI GA SVI, BATE" Nišlija Nemanja je najjači učesnik Potere, otkrio koja ŽENA je bila KOBNA ZA NJEGA (FOTO)

Njemu se u finalnoj poteri pridružila Marija Bungurović

Objavljeno:

Nemanja Nešić iz sela Popovac pored Niša, apsolutni je hit kviza Potera što zbog osvojene više sume u igri protiv Tragača Milorada Milinkovića, što zbog pozdrava "ekipi iz kraja".

"Želeo bih da pozdravim ekipu 'Icepi ga svi'", krenuo je Nišlija, a nakon što ga je voditelj Jovan Memedović upitao da ponovi - "iscepi ga svi?", on je odgovorio "ne, bez S, samo icepi ga svi".

"Na Čairu ako ste gledali ima veliki transparent 'icepi ga svi', a veliki deo ekipe su navijači Radničkog", otkrio je Nemanja, i dodao da je pre 7 godina bio u Poteri i da "pokušava da potisne to sećanje".

"Milica je bila kobna za mene", rekao je Nešić, a potom prihvatio višu ponudu Milorada Milinkovića na tabli - 700.000 i osvojio ih! Njemu se u finalnoj poteri pridružila Marija Bungurović, kojoj je Nemanja rekao da "uzme manju sumu, jer ima dovoljno para za sve".

Na kraju igre su samo njih dvoje i ostali i napravili 14 koraka koje Tragač nije uspeo da stigne. Za kraj je Nišlija rekao "Bate, icepimo ga" i zagrlio koleginicu!

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.