"NJEMU ČAK SRPSKI NIJE...": Tragač iz "Potere" razotkrio TAKMIČARA kojeg cela Srbija OBOŽAVA - ovo će se PAMTITI
Foto: Printscreen/RTS

HIT

"NJEMU ČAK SRPSKI NIJE...": Tragač iz "Potere" razotkrio TAKMIČARA kojeg cela Srbija OBOŽAVA - ovo će se PAMTITI

Okršaj "velikana" u poslednjoj epizodi kviza TV Slagalica

Objavljeno:

Poslednje dve epizode Slagalice na RTS-u oduševile su gledaoce kada su na malim ekranima ugledali Tragača iz Potere Žarka Stevanovića i Vladimira Krnača, učesnika brojnih kvizova koji je ganuo Srbiju u kvizu "Želite li da postanete milioner".

Vladimir je tada pokazao zavidno znanje, ali je izglasan za "najslabiju kariku", nakon čega je usledela burna reakcija voditelja, ali i velikog dela javnosti.

U jučerašnjoj epizodi Vladimir i Žarko su briljirali, "Tragač" je imao prednost, a na početku drugog susreta pred kamerama, rešio je da otkrije i jednu zanimljivost o suparniku.

"Vladimir je jedan od najboljih takmičara Slagalice, a srpski mu čak nije maternji jezik", hvalio je Žarko Stefanović "crvenog takmičara.

Slagalica/Ilustracija
Slagalica/Ilustracijafoto: Printscreen/RTS

Na kraju kviza Žarko je odneo pobedu s ukupnim skorom od 345 poena, dok je Vladimir osvojio 250 poena. Žarko se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale.

Vladimira iz Bačkog Petrovca su gledaoci upoznali kao tihog i skromnog čoveka nasmejanog lica koji radi i kao bravar. Do sada je učestvovao u 17 kvizova. Nazivaju ga "hodajuća enciklopedija". U kvizovima je uglavnom osvajao prva mesta. Sa novcem, koji bi možda ostvojio u kvizu "Najslabija karika", da nije izbačen od strane takmičara.

Bonus video:

01:37

PORODICA ZARIĆ IZDOMINIRALA NA PRVOM MESTU! Proglašen nedeljni pobednik kulinarske emisije: Nagrada 100.000 dinara

(Espreso/Mondo/D.P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.