NI U LUDILU NE BIH VAKCIONISAO SVOJU BEBU! Koliko vas razmišlja kao ovaj očajni otac?
Foto: Marina Lopičić, Profimedia

velika dilema

NI U LUDILU NE BIH VAKCIONISAO SVOJU BEBU! Koliko vas razmišlja kao ovaj očajni otac?

Tema koja izaziva brojne polemike. Roditelji zabrinuti, a šta kažu lekari?
Objavljeno: 21:04h

- Nije dokazano da MMR vakcina izaziva autizam, to je ispitivano. Ljudi povezuju MMR i autizam zato što se ova vakcina prima do druge godine, a do tada se i može prepoznati da li dete ima neki zastoj u razvoju. Tako roditelji par meseci posle vakcine znaju da primete neke čudne pojave, koje oni povezuju sa vakcinom.

Roditelji navode da su im deca rođena zdrava, pa da su posle primanja vakcine primetili neke promene, kako to objašnjavate?

- Do prve godine nije moguće ustanoviti da li je dete u tom smislu psihički zdravo kada njegova psiha nije formirana.

foto: Print Screen Youtube

Došli smo do informacije da postoji dokument koji se može ponuditi lekaru na potpis, kako bi on garantovao da vakcina neće izazvati nikakve negativne posledice, da li je to tačno?

- Sigurna sam da nijedan lekar to neće potpisati jer on samo radi svoj posao pod okriljem države, a država je propisala da su vakcine obavezne. Lekar ih ne proizvodi i ne može da garantuje za njih, to je samo ono što je on dobio u bočici.

Nije neophodna: Postoje još 4 načina da se razbudite - BEZ KAFE! Da, da...dobro ste pročitali!

Da li je istina da koristimo kineske vakcine?

- Vakcine koje koristmo su uglavnom evropskog porekla. Na svakom uputstvu koje se dobije uz vakcinu piše, i na samoj kutiji, iz koje zemlje su uvezene, a mi nikad nigde nismo primetili da us uvezene iz Kine. I one sve imaju svoje serijske brojeve i rokove trajanja, i to je sve vrlo kontrolisano.

(Biljana Acković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.