PRVO JE BILA SEDELJKA, A ONDA JE KRENULO PIPKANJE: Organizator NAJKONTROVERZNIJE žurke u BG otkrio detalje!
Foto: Filip Plavčić

o ovoj žurci se priča

PRVO JE BILA SEDELJKA, A ONDA JE KRENULO PIPKANJE: Organizator NAJKONTROVERZNIJE žurke u BG otkrio detalje!

Odlučio sam da pričam o onome o čemu se ne priča - tvrdi Koprivica

Objavljeno: 09:19h

Svingeri. Fetišisti. Voajeri. Egzibicionisti. BDSM. Oni koji se pale na stopala, oni koji vole da ih neko ponižava.

Poslali smo novinare na tajnu sving žurku u srcu Beograda: Šokiraće vas kako su se tamo proveli! (FOTO) (VIDEO)

Svi ovi ljudi zajedno proveli su jednu ludu noć u Beogradu.

Verovatno "najluđa" žurka u gradu, "Seksualno liberalna žurka samo za perverzne" najpre je bila najšerovaniji događaj na Fejsbuku, a njegov organizator je Miloš Koprivica. Svi seksualni ekscentrici prvi put su se pre nekoliko dana na jednom mestu.

Koprivica, kako kaže do punoletstva nije imao uspeha sa devojkama, a kad je rešio svoj problem odlučio je da pomaže drugima. Tako je i osnovao udruženje koje se zove "Društvena dinamika u službi zavođenja", a potom i najluđu žurku na Balkanu.

Koprivica je od stidljivog momka prošao dug put do organizatora jedne ovakve žurke. Ne samo što pomaže drugima da se oslobode, nego živi život, najblaže rečeno - punim plućima.

Koprivica u razgovoru za Espreso otkriva kako je bilo na najkontroverznijoj žurci, ko je sve tamo bio, ali i zašto tipovi imaju problem u muvanju devojaka.

Kako je sve počelo? Kako je nastalo tvoje udruženje, koje danas pomaže mnogim mladim ljudima?

Do svoje 17,18. godine nisam bio najuspešniji sa ženama. Bio sam nesiguran, ali sam znao da moram da radim na sebi...Kroz sve to počeo sam da pomažem drugima. Otud je i nastalo moje udruženje. Znao sam šta je meni bilo potrebno pa to pružam drugim muškarcima koji imaju onakav problem kakav sam ja imao.

foto: Printscreen/Facebook/Miloš Koprivica

Koliko su muškarci danas stidljivi?

Strah od prilaska devojci je jedan od čestih strahova kod muškaraca. Čak više od 50 odsto momaka ne sme da priđe devojci. Mnogi su statični, a oslobađaju se kasnije posredstvom alkohola, prijatelja društvenih mreža...

Ono čega se muškarci najviše plaše jeste da će biti odbijeni.

foto: Filip Plavčić

Kako je čovek koji je osnovao udruženje koje služi za pomoć mladićima pri ostvarivanju kontakta sa devojkama napravio žurku o kojoj je pričao ceo Beograd?

foto: Printscreen/Facebook/Miloš Koprivica

Tri godine svog rada truda sam hteo da proslavim na potpuno drugačiji, unikatan i lud način! Moje udruženje, koje se zove "Društvena dinamika u službi zavođenja" ima već 430 članova i uskoro milion pregleda na Jutjubu.

Odlučio sam da napravim zanimljivu žurku. Desilo se to da se za žurku pročulo za moju žurku, i tako je nastala jedna od najvećih i najboljih žurki na Balkanu tog tipa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.