SUTRA I PREKOSUTRA CELA SRBIJA U MINUSU! Vreme za vikend vam se NIKAKO NEĆE SVIDETI, biće I HLADNO I MOKRO
Hladno vreme u Srbiji, Foto: Uroš Arsić

prgnoza za vikend

SUTRA I PREKOSUTRA CELA SRBIJA U MINUSU! Vreme za vikend vam se NIKAKO NEĆE SVIDETI, biće I HLADNO I MOKRO

Prema sadašnjoj RHMZ prognozi, u subotu i nedelju ujutru će u celoj zemlji biti minus

Objavljeno:

Prema najnovijoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, za vikend će biti promenljivo vreme. Najavljen je minus, a očekuje se i kiša.

Danas će biti oblačno i hladno sa lokalnom pojavom sipeće kiše, a na planinama uz provejavanje slabog snega. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od -1 do 2 stepena, a najviša od 3 do 6 stepeni, kažu u RHMZ vremenskoj prognozi.

Promenljivo vreme za vikend

Prvog dana vikenda prema sadašnjoj RHMZ prognozi ujutru će u celoj zemlji biti minus, dok će maksimalna dnevna temperatura biti 6 stepeni u Negotinu. Biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo uz slab vetar promenljivog pravca.

Vreme za subotu
Vreme za subotufoto: Printscreen/RHMZ

U nedelju ujutru i pre podne očekuje se umereno oblačno i suvo. Posle podne sa severozapada prolazno naoblačenje s kišom, na severu Vojvodine, kao i u brdskoplaninskim predelima sa slabim prolaznim snegom. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1 stepen, a najviša od 0 do 6 stepeni.

Danas moguća kiša u gradovima

U Beogradu je danas moguća kiša. Najniža temperatura će biti 2, a najviša 4 stepena Celzijusa. U Novom Sadu takođe je moguća kiša uz najnižu temperaturu vazduha od 1 stepen i maksimalnu 3 stepena Celzijusa. U petak u Nišu će biti maksimalno 5 stepeni Celzijusa, najniža temperature 2 stepena i moguća je kiša. U Kragujevcu za stepen niže.

Bonus video:

03:23

PROGNOZA ZA DECEMBAR U HAOSU, nećete znati kada dobro da se obučete! Meteorolog otkrio KOJIH DATUMA nam sledi PAKLENI PREOKRET

(Esrpreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.