SEĆATE SE MALOG LAZARA KOJI JE UMOTAO PSA U JAKNU? Još jedna FOTOGRAFIJA iz Gornjeg Milanovca oduševila SVE! FOTO
Pas / ilustracija, Foto: William Scott / Alamy / Profimedia

PAS SPAVA U KANCELARIJI DIREKTORKE

SEĆATE SE MALOG LAZARA KOJI JE UMOTAO PSA U JAKNU? Još jedna FOTOGRAFIJA iz Gornjeg Milanovca oduševila SVE! FOTO

Kada na kraju dana svi odu kući Crna ostaje sama u zgradi, pa gimnazijalci i direktorka traže nekoga ko će da udomi psa

Objavljeno:

Skoro smo se istopili gledajući snimak iz Gornjeg Milanovca na kome se vidi dečak Lazar koji skinuo jaknu kako bi u nju uvio psa i ugrejao ga, a sada stiže još jedan dokaz da se u ovom gradu neguje posebna ljubav i empatija prema životinjama!

Lazar je, kako se navodi na društvenim mrežama, nakon što je umotao psa odneo ga kući da se ugreje i odlučio s roditeljima da ga udomi. Da ovo nije usamljen slučaj u ovom gradu, govori i priča iz lokalne gimnazije.

Naime, učenici i direktorka gimnazije "Takovski ustanak" su sklonili sa ulice jednog psa, a dozvoljavaju mu da bude u prostorijama škole. Pas kome su dali ime Crna, a kako se navodi na društvenim mrežama, ponekad čak i drema u kancelariji direktorke!

Kako je objavljeno na stranici „Djole dog“, direktorka škole Biljana Nišavić, koja i sama ima pet pasa, od kojih je tri udomila, Crnoj dozvoljava da drema u njenoj kancelariji, ali i da obilazi učionice i druži se sa decom.

Ipak, kada na kraju dana svi odu kući Crna ostaje sama u zgradi, pa gimnazijalci i direktorka traže nekoga ko će da udomi psa.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.