KAKO ZA 1. MAJ MOŽETE U INOSTRANSTVO ZA DŽ? Pobegnite iz Srbije, bar za praznik!
Foto: Shutterstock

praznično, a jeftino!

KAKO ZA 1. MAJ MOŽETE U INOSTRANSTVO ZA DŽ? Pobegnite iz Srbije, bar za praznik!

Istražili smo koje bisere Evrope možete posetiti za malo novca
Objavljeno: 23:22h

Konačno je stiglo lepo vreme i sve polako počinje da liči na proleće. Bliži se još jedan srpski vesnik proleća, a to je mnogima omiljeni praznik, Prvi maj.

Tradicionalno ga rado proslavljamo u prirodi, uz neko dobro pečenje, dobro društvo, dosta muzike i još više omiljenih pića. U Beogradu i okolini postiji nekoliko popularnih lokacija koje su poznate kao dobro mesto za proslavljanje ovog praznika. Na prvom mestu je omiljena Avala, a tu su i Košutnjak, Ada, Zvezdarska šuma...

Mi smo otišli korak dalje i istražili gde u unutrašnjosti Srbije i inostranstvu možete proslaviti Prvi maj. Ovaj deo teksta koristiće onim srećnicima koji su za proslavu praznika uspeli da izdvoje nekoliko slobodnih dana. Pažnju smo usmerili najeftinije ponude, one koje se nalaze na popustima i akcijama.

Zanimalo nas je da li za male pare možemo sebe počastiti jednim simpatičnim putovanjem.

foto: Shutterstock

Ponuda koja se može pronaći na internetu zaista je velika. Trend sajtova koji nude razne popuste je sjajan, budući da se utrkuju ko će dati bolju ponudu, što za nas kupce znači da možemo da biramo do mile volje.

Tako se jednodnevni izlet u jednu od popularnih mađarskih banja može naći za 10 - 20 evra. Za odlazak na nekoliko dana treba izdvojiti malo više novca - oko 50 evra. Ali u tu cenu su uključeni tretmani u vrhunskim spa centrima koji pružaju neverovatno uživanje. Malo je reći da se odande vraćate preporođeni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.