DEČAK SKINUO JAKNU USRED ZIME DA BI POMOGAO NJEMU: Narod gleda snimak iz Gornjeg Milanovca SA SUZAMA U OČIMA! VIDEO
Foto: PRINTSCREEN/TWITTER/@PKAMIONDZIJA

BRAVO DETE

DEČAK SKINUO JAKNU USRED ZIME DA BI POMOGAO NJEMU: Narod gleda snimak iz Gornjeg Milanovca SA SUZAMA U OČIMA! VIDEO

Komentari ispod ovog snimka su se samo nizali

Objavljeno:

Previše je ružnih stvari, loših vesti, tragedija i hronika za nama, a sve se manje priča o lepim stvarima i dobroj deci koja zaslužuju da što više ljudi vidi njihove podvige i dobra dela. Jedan snimak koji je nastao u Gornjem Milanovcu topi i najhladnija srca.

Kako se vidi na snimku, ispred škole je stajao dečak, toplo obučen, sa kapom na glavi. Pored njega je šetala kuca, a dečak je, iako je ovih dana u Srbiji jako hladno, skinuo svoju jaknu i ostao u kratkim rukavima kako bi ugrejao psa. On ga je obmotao svojom jaknom i uzeo u ruke, stavio ranac na leđa i krenuo.

Komentari ispod ovog snimka su se samo nizali. "Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čoveka", "E ovo će biti čovek", "Ja pola sata nisam mogla da prestanem da plačem", "Sunce malo, bravo mili", "Nadam se da je ovaj video došao do njegovih roditelja, da puknu od sreće kakvo su dete odgajili. Bravo care mali!!!", bili su samo neki od divnih komentara.

Pogledajte snimak dana na koji nećete ostati ravnodušni.

Bonus video: RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

01:12

RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.