DOGOVORA IPAK NIJE BILO? SMS prepiska između devojaka otkriva istinu o dobitku o kom priča Srbija! (FOTO)
Foto: Morava info

haos u milanovcu

DOGOVORA IPAK NIJE BILO? SMS prepiska između devojaka otkriva istinu o dobitku o kom priča Srbija! (FOTO)

Da li je bilo dogovora ili ne?!
Objavljeno: 19:02h

Saga oko dobitka od tri miliona se nastavlja!

Sve je počelo pre nekoliko dana kad su Marija Kalojević i Jovana Đorđević iz Gornjeg Milanovca tužile svoju sugrađanku i koleginicu Vesnu Pavlović, jer im nije isplatila dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije.

HIT SVAĐA U GORNJEM MILANOVCU! Koleginice dobile TRI MILIONA DINARA, a onda je nastao HAOS!

Kako su mediji prethodno preneli, tri dugogodišnje koleginice sreću su rešile da okušaju i 3. marta kada su Jovana i Vesna kupile srećku na kiosku u blizini radnog mesta. Kupile su tri ’’grebe’’ od po 100 dinara, a prema rečima dveju tužilja, Marija Kalojević, koja je ostala na poslu, dala je 210, dok je Jovana Đorđević učestvovala sa 90 dinara.

- Vesna nije dala novac, ali se podrazumevalo da će dobiti deo novca ukoliko izvučemo dobitnu srećku - rekla je Marija Kalojević.

Dve koleginice su donele srećke na posao, svaka od njih tri uzela je po jednu i počele su da grebu. Ispostavilo se da je na instant srećki koju je izvukla Vesna Pavlović bio dobitak od 3 miliona dinara.

Na slici: tužena Vesna

foto: Morava - info

Marija i Jovana su, nekoliko dana nakon saznanja o gubitku, kako im Vesna nije dala deo novca u javnost izašle sa pričom da ih je ona prevarila.

No, ona to osporava.

Boško Vukčević, pravni zastupnik Vesne Pavlović za Espreso kaže da ona nije imala nikakav dogovor sa koleginicama oko podele novca od premije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.