SVAĐA OKO NAGRADE OD TRI MILIONA SE NASTAVLJA! Procurele poruke koleginica iz Gornjeg Milanovca! (FOTO)
Foto: Morava - info

tužba zbog srećke!

SVAĐA OKO NAGRADE OD TRI MILIONA SE NASTAVLJA! Procurele poruke koleginica iz Gornjeg Milanovca! (FOTO)

Nakon dobitka premije na instant srećki njih tri su preko mobilnog telefona razmenile veliki broj sms poruka
Objavljeno:

Čačanski advokat Ivan Ćalović, punomoćnik Marije Kalojević i Jovane Đorđević, koje tužile su svoju koleginicu Vesnu Pavlović, jer im nije isplatila navodno dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije, tvrdi da sms prepiska njegovih klijentkinja sa Pavlovićevom ukazuje da su se njih tri unapred dogovorile da podele premiju od tri miliona dinara, prenosi Morava info.

foto: Morava info
foto: Morava info

HIT SVAĐA U GORNJEM MILANOVCU! Koleginice dobile TRI MILIONA DINARA, a onda je nastao HAOS!

– Nakon dobitka premije na instant srećki njih tri su preko mobilnog telefona razmenile veliki broj sms poruka, na kojima se može videti da tužena na početku navodi kako su sve tri dobile tri miliona, kako će da podele novac koji su dobile zajedno, da bi, nakon što je novac uplaćen na račun tužene, promenila dogovor i svojevoljno odlučila da sav novac zadrži za sebe. Pritom, nakon insistiranja tužilja da im prreda njihov udeo u dobitku, tužena navodi da će ih častiti koliko smatra da je dovoljno – navodi Ćalović.

Boško Vukčević, pravni zastupnik Vesne Pavlović, kaže da ona nije imala nikakav dogovor sa koleginicama oko podele novca od premije. Kao potvrdu za ovakvu tvrdnju on je sudu dostavio SMS komunikaciju između njegove klijentkinje i koleginica koje su je tužile, smatrajući da im sleduje po 800.000 dinara.

(Espreso.co.rs / Morava-info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.