UNAPREĐENJE TELEKOMUNIKACIONE INFRASTRUKTURE U NOVOM SADU: Sigurnost i mir građana su na prvom mestu
Novi Sad, Foto: Grad Novi Sad

Novi Sad – Bezbedan grad

UNAPREĐENJE TELEKOMUNIKACIONE INFRASTRUKTURE U NOVOM SADU: Sigurnost i mir građana su na prvom mestu

Grad Novi Sad je primer kako se sigurno korača ka boljoj i bezbednijoj budućnosti

Objavljeno:

Novi Sad je grad koji neprestano napreduje i svojim sugrađanima kroz razne projekte i aktivnosti potvrđuje da u svakom segmentu života mogu da računaju na njegovu podršku i sigurnost.

Od ogromnog značaja je i projekat "Novi Sad - Bezbedan grad”. U jednu ovako ozbiljnu investiciju koja traje od 2012. godine uloženo je gotovo 6 miliona evra, a osim Novog Sada projekat pokriva i naseljena mesta kao što su Veternik, Futog, Begeč, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Rumenka i Kać.

Kao grad koji shvata važnost bezbednosti svih svojih građana cilj je bio unapređenje telekomunikacione infrastrukture grada i širenje elektronskih komunikacija u pravcima koji odražavaju potrebe za povezivanjem ključnih lokacija na Telekomunikacioni (TK) sistem.

Jedna od najbitnijih stavki ovog inovativnog projekta je stvaranje jedinstvenog sistema koji povezuje predškolske ustanove, osnovne i srednje škole grada. Ova integracija ne samo da je omogućila razvoj informacione tehnologije u obrazovanju, već unapređuje i komunikaciju među školama i pruža različite informatičke servise koji poboljšavaju kvalitet obrazovanja.

00:51

Novi Sad je grad koji neprestano napreduje

Osim toga značajno su unapređeni bezbednost i sigurnost svih umreženih lokacija, što roditeljima i učiteljima pruža mir.

Zahvaljujući projektu “Novi Sad – Bezbedan grad” omogućeno je i postavljanje wireless access point-ova na različitim lokacijama u gradu, tako da je građanima omogućen besplatan pristup internetu.

Misleći na prvom mestu na potrebe svojih sugrađana, uvodeći inovacije i investirajući u telekomunikacionu infrastrukturu radi poboljšanja uslova njihovog života, Grad Novi Sad je primer kako se sigurno korača ka boljoj i bezbednijoj budućnosti.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.