IMAM ČETVORO DECE, DOBIJAM SAMO POMOĆ OD 2.000 DINARA: Pozvali smo oca čiji je vapaj dirnuo Srbiju! (FOTO)
Foto: Printscreen/twitter/@zamzimzum

pokažite humanost!

IMAM ČETVORO DECE, DOBIJAM SAMO POMOĆ OD 2.000 DINARA: Pozvali smo oca čiji je vapaj dirnuo Srbiju! (FOTO)

U oglasu se pozivaju svi građani dobre volje da pomognu, tako što će donirati garderobu za decu koja im nije potrebna
Objavljeno: 12:23h

Iako postoje razne organizacije koje se bave ovim problemom, zbog sve većeg broja ovakvih slučajeva, pomoći nema dovoljno za sve. Zbog toga smo odlučili da pozovemo čoveka koji se obratio za pomoć i saznamo njegove razloge za postavljanje oglasa i način na koji mu možemo pomoći:

"Imam četvoro dece, najstarijeg sina (14), ćerku (9), sina (7) i najmlađeg sina (3). Neophodna mi je garderoba za njih, pa bih zamolio sve ljude koji imaju stvari za decu da mi pomognu."- rekao je Josip kada smo ga pozvali.

On je još dodao: "Od socijalne pomoći, 2.000 dinara koje dobijem za svako dete, jedva mogu da nabavim hranu i platim dažbine. Moram i da ih školujem, a sa ovom sumom nemoguće je sve postići, pogotovo zbog toga što su nam ovo jedina primanja, jer niko u porodici nije zaposlen."

Zbog toga apelujemo na sve roditelje, koji su svesni koliko je teško odgajati decu u današnje vreme, a i sve druge ljude dobre volje, da pomognu ovom čoveku. Na taj način sigurno ćete usrećiti četiri mališana i omogućiti im ono najosnovnije, a to je da pristojno obučeni idu u školu.

(B. Kontić)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.