"KAKAV FUDBAL, U SLAGALICI JE ADRENALIN!" Dušan je sinoć izgubio u FINALU, a njegova reakcija je... (VIDEO)
Slagalica, Foto: Printscreen / RTS

UZBUDLJIVO

"KAKAV FUDBAL, U SLAGALICI JE ADRENALIN!" Dušan je sinoć izgubio u FINALU, a njegova reakcija je... (VIDEO)

U završnici, u poslednju igru Asocijacija obojica ulaze sa istim brojem poena

Objavljeno:

Gledaoci kraj malih ekrana, jučerašnju epizodu najpopularnijeg porodičnog kviza, "Slagalica" koji se prikazuje na Prvom kanalu RTS-a, gledali su na ivici nerava, a ništa manje napeto nije bilo ni u studiju, gde je Dušanom Bogdanović iz Beograda ostao bez pobede u nekoliko sekundi, pa je zbog gestikulacije postao pravi viralni hit.

Oba susreta dvojice Dušana u Superfinalu Slagalice protekla su u vrlo izjednačenom nadmetanju. Dušan Popov, diplomirani ekonomista iz Novog Sada, koji je bio pobednik 162. ciklusa, odmeravao se u znanju sa Dušanom Bogdanovićem, potpukovnikom Vojske Srbije, finalistom 164. ciklusa.

Asocijacije rešile pobednika

U završnici, u poslednju igru Asocijacija obojica ulaze sa istim brojem poena. Na kraju, pobedu odnosi Dušan Popov, a Dušan Bogdanović nije uspeo da sakrije nezadovoljstvo ovim ishodom.

Naime, u trenucima kada je ekonomista iz Novog Sada dao tačno rešenje "Asocijacije", potpukovnik Vojske Srbije je prvo pravio grimase, a onda je i besno skinuo naočareu neverici.

Njegova reakcija u "Slagalici" nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama gde je jedan od najpopularnijih komentara bili su "Ljut ko desetar Cokulić" i "Ko kaže da su vojnici bez emocija", "Kakvi fudbal, u Slagalici je adrenalin".

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.