Ko ti se to smeši sa police marketa? Da li si već upoznao Mira?
Munchmallow, Foto: Promo

MUNCHMALLOW

Ko ti se to smeši sa police marketa? Da li si već upoznao Mira?

Miro je samo jedan od 15 Munchmallow robota

Objavljeno:

Kada te sa police marketa pozdravi jedan dobroćudni, razigrani osmeh, znaj da on stiže od našeg Mira, najveselijeg i najdobroćudnijeg robota u RoboMunch timu. Miro je uvek spreman za druženje, pa nemoj da te čudi ako ti odmah uskoči u korpu i krene sa tobom kući jer od malena voli avanture i igru. Ako je baš on tvoj prvi robot kog ćeš sastaviti, evo nekoliko podataka koje moraš znati o njemu: uvek je veseo, pozitivan i njegov najveći san se ostvario kada je ušao u omiljenu RoboMunch ekipu, o kojoj je sanjao oduvek!

Miro smatra da je svaki član posade poseban na svoj način i da od njih može naučiti super stvari. Pred svaku avanturu osmisli novi ples i pesmicu, a kada se vrati - zapiše sve u dnevnik, kako ne bi zaboravio nijedan dan.

Obožava da gleda Jara kako popravlja stvari i on je jedini koji od svog drugara robota uči sa pažnjom. Želja mu je da jednog dana napravi film o ovoj sjajnoj posadi, pa zato često nosi kameru i snima doživljaje. Siguran je da će njegov film pokupiti sve nagrade u svemiru!

Munchmallow
foto: Promo

I zato, kada stigneš kući sa ovim talentovanim i posebnim robotom, najpre gricni i smaži svoj omiljeni Munchmallow, a potom pređi na igru jer sada svako pakovanje Munch-a postaje igračka. Na unutrašnjem delu kutije odštampali smo rasklop, a tvoje je samo da secneš, sklopiš i uviješ u foliju, kako bi Miro zasijao u punom sjaju. Tvoj sjajni robot jedva čeka da ga sklopiš.

Miro je samo jedan od 15 Munchmallow robota. I ostatak družine te čeka na policama marketa, svaki sa svojim karakterom i interesovanjima, a svi zajedno spremni za igru. Ne gubi vreme, pridruži se izazovu „Sav od igre“, započni svoju RoboMunch avanturu i skupi sve robote jer te Alsa, Lada, Giga, Zijan, Vasi, Rilo, Vasko, Mirna, Orijana, Mena, Jaro, Zajak, Tale i Ivica čekaju da zajedno krenete kreirate vaš svet mašte.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.