MILOŠ IZ LAJKOVCA JE POBEDIO I TO ZAHVALJUJUĆI SVOJOJ DEVOJCI! Marija mu je DONIRALA BUBREG i tako spasila život
Miloš i Marija iz Lajkovac, Foto: Lajkovac na dlanu

priča o pravoj ljubavi

MILOŠ IZ LAJKOVCA JE POBEDIO I TO ZAHVALJUJUĆI SVOJOJ DEVOJCI! Marija mu je DONIRALA BUBREG i tako spasila život

Tokom akcije prikupljanja sredstava za Miloševo lečenje, njegova devojka Marija Milojković (31) je izrazila želju i spremnost da Milošu sa kojim je oko godinu dana da svoj bubreg

Objavljeno:

Marija (31) i Marko (30) iz Lajkovca od pre dva dana su primer prave, jake i čiste ljubavi. Tačnije, ne od pre dva dana, već od trenutka kada je Marija odlučila da Marku da svoj bubreg, te da onoj "i u dobru i u zlu", da na tačnosti i težini.

Zahvaljujući solidarnosti brojnih učesnika velike humanitarne akcije koja je ujedinila Lajkovac, Srbiju i dijasporu, a prvenstveno njegovoj devojci Mariji koja mu je donirala bubreg, tridesetogodišnjem Milošu Markoviću iz Strmova je u Turskoj upravo uspešno izvršena transplantacija bubrega.

Miloš
Milošfoto: Lajkovac na dlanu

U vezi su godinu dana

Tokom akcije prikupljanja sredstava za Miloševo lečenje, njegova devojka Marija Milojković (31) je izrazila želju i spremnost da Milošu sa kojim je oko godinu dana da svoj bubreg, pi je i lokalni mediji Lajkovac na dlanu.

Na ovaj način, njih dvoje su nam svima održali lekciju o ljubavi, povezanosti, požrtvovanosti i svemu onome što jedan odnos čini jakim i čistim.

- Otišli smo 22. oktobra u Tursku na preglede i mislili da se vratimo nazad već u petak. Međutim doktor je rekao da može operacija, sve se poklopilo i tako ostanemo i završimo sve. Bože zdravlja za nekih 20 dana Miloš će kući. Nakon transplantacije Miša je proveo 24 sata na intezivnoj nezi i danas je došao u sobu. Bubreg je odmah počeo da radi, sada pije terapiju i prate svaki sat kako napreduje - rekla je Marija.

Marija
Marijafoto: Lajkovac na dlanu

Miloš se oseća bolje nakon transplantacije

Miloš se sada, dodaje, dobro oseća. Iako ima bolove, zna da je to normalno i da je ono najgore konačno iza njega.

- Ustaje, šeta, jede. Ja već sutra izlazim iz bolnice. Ovo je kao rutinska operacija ovde - otkrila je ona, dok se Miloš zahvaljuje svima koji su doprineli da dobije najvažniju životnu bitku.

Bonus video:

00:50

Marko ce trčati 1.400 kilometara kroz pustinju Maroka da pomogne lečenje petogodišnjeg Maksima

(Espreso / Lajkovac na dlanu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.