DVE ŽENE SE ZAMALO POTUKLE NA ULICI U NOVOM SADU: "Istraumirala mi je dete, pa šutnula automobil!"
Svađa, Foto: Profimedia

incident

DVE ŽENE SE ZAMALO POTUKLE NA ULICI U NOVOM SADU: "Istraumirala mi je dete, pa šutnula automobil!"

Pre nekoliko dana došlo je do incidenta između dve žene na sred ulicu u Novom Sadu

Objavljeno:

Pre nekoliko dana u Novom Sadu došlo je do još jednog incidenta i sukoba na ulici između sugrađana. Ovoga puta, kako navodi jedna novosađanka, žena je gurnula njeno dete, a onda jojšutnula automobil i sve to jer su joj smetala otvorena vrata vozila.

- Ženi koja mi je juče u Miše Dimitrijevića ispred broja 2, oko 17h, prvo istraumirala dete od 8 godina, zatim nogom iz sve snagle šutnula gepek automobila i oštetila isti (dok sam ja bila unutra auta, a dete pored), želim da poručim da je video nadzor sa kamera okolo u procesu pregledanja, i da će svakako biti pronađena i adekvatno kažnjena za svoj postupak - napisala je ova Novosađanka.

Kako je objasnila, njoj je zasmetalo što su vrata od automobila otvorena jer su joj blokirala prolaz. Navodno je iz tog razloga gurnula dete koje je stavljalo ranac na leđa, a potom i šutnula gepek automobila na kom se vidi ulubljenje.

Iako je Novosađanka koja je podelila incident sa ostalim korisnicima Fejsbuka bila vidno uznemirena, mnogi ipak nisu stali na njenu stranu, već su joj savetovali da sledeći put zatvori vrata.

- Ako ste držali otvorena vrata, pa nije moglo da se prođe, treba da naučite dete da zatvori vrata, pa onda stavlja ranac, jer nije jedino na svetu - napisala je jedna korisnica društvene mreže.

Ipak, bilo je i onih koji su joj delili ekstremne savete.

- Što niste i vi nju malo šutnuli autom? Isto mi se desilo odavno u Merkatoru gde mi je lik šakom udario u auto, al bila sam mlada nisam se snašla, sad bih znala šta i kako - dodaje druga Novosađanka.

Bonus video:

00:28

Incident u autobusu 601

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.