SRBI MOGU U HRVATSKU, ali ne u automobilima sa srpskim tablicama!

snađite se ljudi

SRBI MOGU U HRVATSKU, ali ne u automobilima sa srpskim tablicama!

Na Graničnom prelazu Bajakovo na ulazu u Hrvatsku ne propuštaju se vozila srpskih registarskih oznaka, osim teretnih vozila sa kvarljivom robom
Objavljeno: 12:19h

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske saopštilo je da državljani Srbije mogu ući u Hrvatsku, ali samo u automobilima sa stranim registarskim tablicama. Na Graničnom prelazu Bajakovo na ulazu u Hrvatsku ne propuštaju se vozila srpskih registracijskih oznaka, osim teretnih vozila sa kvarljivom robom, poručuju iz MUP. Oko 11 sati iz MUP je saopšteno da je i granički prelaz Tovarnik otvoren za putnički i teretni prevoz, osim za vozila sa srpskim tablicama.

Granica
Međutim, srpska vozila ipak u Hrvatsku mogu ući zaobilaznim putem. - Zabrana se ne odnosi na granične prelaze s BiH - poručuju iz MUP. Takvih problema nema u avio saobraćaju. Iz aviokompanije "Air Serbia" jutros je potvrđeno da se avionski saobraćaj između Srbije i Hrvatske odvija bez prekida i da su putnici iz Beograda koji imaju srpske pasoše jutros bez problema stigli u Zagreb. (Espreso.co.rs/Izvor: FoNet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.